Wydaje mi się że ta pani tak zachwala pana protetyka oczywiście chodzi o firmę że jest najlepsza myślę że ta pani po prostu tam pracuje skoro tyle razy zachwalała i będzie zachwalać , co to znaczy że jest najlepsza że bierze dużo za wykonanie protezy chyba miała to na myśli ciekawe czy ta firma jest w stanie wykonać protezę w limicie NFZ
Ja korzystam z usług Rzeszowskich Zakładów Ort., ponieważ pracuje tam człowiek, który razem z prof. Weissem rozkręcał zakłady w Konstancinie. Człowiek ten sam chodzi w protezie i doskonale rozumie nasze bolączki. Jest to kawałek drogi z centrum Polski, ale myślę że warto. Wykonywał mi protezy przez wiele lat i nigdy się nie zawiodłem.
Ja tak jak towarzysz powyżej jestem pod opieką Pawła z Vigo Ortho (dodam że przeszłam do nich z Mark Protetik właśnie - kilka lat temu) i podpisuję się czym można pod wyborem i poleceniem. Zawsze można na nich liczyć, nie rozkładają rąk niezależnie od poziomu trudności sytuacji - a bywa przecież różnie. Polecam!
ja mam proteze od Zakładów Ortopedycznych (Anin, pod Wawą), bardzo pomogli mi znajomi, którzy wyszukali to miejsce - tamte zakłądy mają podpisana umowe z NFZtem i do tego nowoczesne protezy ale tez jakies obuwie ortopedyczne i tego typu asortyment. , gdyby ktoś jeszcze szukał.