Pragnę donieść, że program aktywny samorząd też dla mnie jest szczęśliwy - właśnie dostałem dofinansowanie i byłem już na pierwszych pomiarach. Może będę miał nowoczesną protezę jeszcze w tym roku - jestem szcześliwy bo nie dowierzałem ze to jest możliwe.Wszystkim doradzam składajcie papiery, korzystajcie jest to jednak możliwe sam jestem tego przykładem. Trochę poprawiło mi się przy okazji morale)))
Skladam podziekowania wszystkimpracownika ktorzy realizowali moj wniosek z Aktywnego Samorzadu.Proteze wykonal mi zaklad ortopedyczny w Siemianowicach Slaskich panowie Grzegorz Beslapowicz,Jan Murlowski na ul.1-go Maja11.Zostalem objety profesjonalna obsloga,podchodza do pacjeta w indwidualny sposob zapewniajac mu konfort zarowno na poczatku miary protezy jak i przy koncowym odbiorze protezy,sa perfekcjonalistami w swoim zawodzie godni p o lecenia innym pacjetom. Moja opinia jako osoby niepelnosprawnej ktora porusza sie o protezie uda od ponad 30 lat,jestw pelni zasluzona dla protetykow z tego zakladu ortopedycznego,jeszcze raz dziekuje za wykonanie protezy.Polecam wszystkim niepelnosprawnym ten ZAKLAD USLUGOWO<HANDLOWYORTOPEDYKAS.c GRZEGORZBESLAPOWICZ<JANMURLOWSKI41-100 Siemianowice-slaskieUl.1-goMAJA11.wdzieczny pacjent Grzegorz
strasznieobciety odpowiedział w temacie: Aktywny samorząd
aktywny samorzad.......to program dla mlodych nie wiem czy wiecie ale jest w nim bariera wiekowa/..do 67 roku zycia../..dostosowany jest dla osob mlodych by uaktywnic ich po amputacji zeby sie uczyli i pracowali.......jestem ciekawy jak mlody czlowiek powiedzmy w wieku 23 lat poruszajacy sie na wozku.....powiedzmy z pscinia dolnego gdzie matka nie ma pracy lub zarabia 1.300 zl a ojciec pijak lub inna patologia ........jak taki mlody czlowiek na wysokosci uda ma kupic sobie proteze z kolanem hydraulicznym z lejem silikonowym i stopa weglowa...........moze by wreszcie jakis TWARDZIEL Z PEFRON LUB ZE SEJMU ......NAPISAL JAK MA ZYC TAKI CZLOWIEK.......KIEDY KAZDY POSEL CZY JEDZI NA WOZKU CZY TEZ JEZDZI SLUZBOWYM WOZEM LUB WOGOLE NIE JEZDZI OTRZYMUJE DODATEK NA PALIWO W WYSOKOSCI 2.900 MIESIECZNIE NA SWOJA MOBILNOSC.......a zasilek pielegnacyjny w wysokosci 153 zl nie byl rewaloryzowany od 10lat......moze by mnie tutaj taki twardziel jak JAN FILIP LIBICKI POSEL RP na wozku napisal jak zyc i egzystowac........po amputacji..........smiech na sali ..a my tu sobie piszemy o tym aktywnym samorzadzie i robimy plany...........
Ostatnia edycja: 2013/12/06 12:06 przez strasznieobciety.