piotr33 odpowiedział w temacie: Re: Aktywny samorząd
zdobyłem 45 punktów na 95 wymaganych , wniosek odrzucony , nie ma sensu składac w tej sprawie papierów ! Program jest tak skonstruowany , aby nikomu tej kasy nie dac !
Posiadam amputowaną dłoń z powodu wady wrodzonej, od dziecka używam tylko protezy kosmetyczne. Chciałbym wykorzystać ten program, aby mieć protezę o wyższym standardzie wykonania.
Mój znajomy ortopeda poinformował mnie że środki przyznawane z programu "Aktywny samorząd" na mój typ amputacji nie wystarczą na protezę mechaniczną i raczej mogę liczyć na wysokiej klasy protezę kosmetyczną (Poziom I), tylko że program wyraźnie mówi o protezach Poziomu III.
Jestem osobą pełnoletnią, po skończeniu edukacji, aktywną zawodowo od co najmniej dwóch lat.
Czy ktoś z Was tu obecnych miał podobny przypadek? Chętnie wymienię się doświadczeniami.
piotr33 odpowiedział w temacie: Re: Aktywny samorząd
to program , który dużo obiecuje ...spełniam wszystkie warunki to sie przyczepili że musze zdobyć 95 pkt. a najwiecej przyznaja za kontynuowanie nauki...wiadomo że nie zie zdobedę ...po co ten kretyński program? żeby z ludzi wariatów robić?