nie robiłem w otto bocck tam tylko pytałem o ceny a kolan brałem pod uwage kilka to protetyk doradził ja np chciałem 3 r 106 ale stwierdził żę to dla starszych ludzi kolano a pozatym to nie umieli kolana ustawić musze poszukać innego fachowca żeby to poustawiał bo i stopa ucieka i lej mam na pin i luz jest już
cycuss odpowiedział w temacie: sprzedam kolano 3r95
Witam
Skoro robiłeś protezę w Otto Bock to pytanie nasuwa się następujące czemu nie dali ci przetestować tego stawu kolanowego , maja taką możliwość , po za tym ktoś musiał ci doradzić z tej firmy jaki będzie dla ciebie odpowiedni staw kolanowy , czyżby tam byli tacy dobrzy protetycy co nie umieją dobrać odpowiedniego kolana dla pacjenta i mu doradzić to ciekawe .
chyba ze ty sam chciałeś taki staw , na tym stawie kolanowy to trzeba dobrze opanować chodzenie nawet jeżeli kos jest bardzo aktywny
cycuss odpowiedział w temacie: sprzedam kolano 3r95
z przycinaniem jest rożnie niektórzy pacnięci chcą żeby lainer był dłuższy ale z reguły lepiej jest jak jest krótszy nie uwiera możesz poprosić swojego protetyka żeby ci skrócił poza tym nie powie ci że tracisz gwarancie że sam sobie skróciłeś
Piotr
i mam pytanie jakie macie długie linery udowe tz czy wywijacie na lej czy są obcięte na równo z lejem bo mam z tym problem wywijam na lej ale mi spada bo protetyk za krótko przycioł czy można ten silikon uciąć na równo z lejem