Witam Wszystkich,
nazywam się Tomasz Biduś, od 20 lat jestem ON po urazie rdzenia kręgowego, na stałe poruszam się na wózku inwalidzkim. Przeszedłem długą drogę szpitala, rehabilitacji, pokonywania własnych słabości i wiele innych trudności aż do momentu w jakim jestem teraz. Osoby aktywnej zawodowo, realizującej swoje cele, posiadającej swoje pasje i konsekwentnie realizuje swoje życie. Przez ten cały czas, miałem coś co pomagało mi przetrwać i pchało mnie do przodu, coś gdzie mogłem się realizować, spełniać, odreagować, rywalizować z innymi, coś co niewiarygodnie ukształtowało mój charakter i daje energie każdego dnia. Tym motorem napędowym dla mnie jest sport, a konkretnie Rugby na Wózkach. Jestem zawodnikiem i kapitanem Polskiej Reprezentacji Rugby na Wózkach, jest to wspaniała dyscyplina dzięki której oprócz walorów typowo sportowych, zyskałem jako człowiek. Jeśli ktokolwiek z Was byłby zainteresowany rugby, sportem, chciałby o coś spytać, spotkać się, pogadać, to jestem do dyspozycji.
Numer telefonu : 502120538
email: rekrutacja.rugby.na.wozkach@gmial.com
tutaj link do filmiku pokazującego czym jest rugby i kto może w rugby grać:
Będę wrzucał tutaj również informacje o różnych wydarzeniach sportowych ON i dyscyplinach (koszykówka, crossfit, piłka ręczna).
Jeśli macie jakiekolwiek pytania dotyczące sportu, to proszę o kontakt.
Coś co nas ogranicza to nasz własny umysł, to wszystko !!!
Świat należy do odważnych i właśnie na Was czekamy.
Ze sportowym pozdrowieniem, Tomek
Ostatnia edycja: 2015/11/16 18:04 przez Bidon. Powód: pomyłka w adresie mailowym