Cześć wszystkim!
Napisałam ten post już w kategorii dla kończyn górnych, ale nie mam pewności, czy na pewno każdy zagląda na posty związane z obydwoma tematykami. W razie czego przepraszam za spam!
Jestem członkiem organizacji studenckiej, która zajmuje się działalnością CSR i rozwiązywaniem różnego rodzaju problemów społecznych. Ogólnie mówiąc staramy się znajdować innowacyjne rozwiązania i wprowadzać je w życie.
Jednak najtrudniejsze jest znalezienie problemu nie mając go samemu. Zainteresowaliśmy się tematyką amputacji i tego z czym może borykać się osoba po amputacji, jednak sami nie znamy takich osób. Stąd moja obecność tutaj!
Chciałabym bardzo prosić każdego z Was o opinię - czy spotkaliście się z jakimś problemem związanym z życiem po amputacji, którego rozwiązania nadal nie znaleźliście lub którego rozwiązanie (jeszcze) nie istnieje? Zależy mi na każdej sugestii! Nawet jeśli uważacie, że jakiegoś problemu nie da się rozwiązać.
Szukamy inspiracji, żeby móc zmienić coś na lepsze, ale tylko od Was mogę dowiedzieć się czy jest to temat warty uwagi, czy może jednak udogodnień szeroko związanych z amputacją jest już wystarczająco dużo. Będę wdzięczna za każdy komentarz.