StudentkaPielęgniarstwA odpowiedział w temacie: Prośba do wszystkich :)
Pracuje w szpitalu więc jednym ze źródeł był szpital (oddział rehabilitacji i chirurgii naczyniowej), powiatowe centra pomocy rodzinie w moim miejscu zamieszkania i okolicy oraz zakłady pielęgnacyjno lecznicze i domy pomocy społecznej w moim miejscu zamieszkania i okolicy, oraz rozdałam ankiety koleżankom ze studiów, które pracują w wyżej wymienionych placówkach i które mogą przekazać osobom po amputacji moją ankietę także wszystkie źródła jakie przychodziły mi do głowy wykorzystałam i w ostateczności został mi internet, jeśli ma Pan jakieś propozycje gdzie jeszcze mogłabym szukać to byłabym wdzięczna za podpowiedź.
StudentkaPielęgniarstwA odpowiedział w temacie: Prośba do wszystkich :)
Wielkie dzięki jeszcze raz wszystkim tym którzy wypełnili moją ankietę, ale bardzo proszę pozostałych o poświęcenie chwili i uzupełnienie ankiety. Bardzo to dla mnie ważne gdyż potrzebuję 100 ankiet a wykorzystałam już wszystkie inne możliwości dotarcia do respondentów bezpośrednio
StudentkaPielęgniarstwA stworzył temat: Prośba do wszystkich :)
Witam, jestem studentką II roku studiów magisterskich na kierunku pielęgniarstwo i piszę pracę na temat: „Jakość życia osób po amputacji kończyn dolnych”. Bardzo proszę osoby zainteresowane wypełnieniem anonimowej ankiety o kliknięcie w poniższy link:
moje-ankiety.pl/respond-55865.html
Otrzymane wyniki badań zostaną wykorzystane tylko i wyłącznie w celu napisania wyżej wymienionej pracy. Będę bardzo wdzięczna za okazaną pomoc i przyczynienie się do powstania mojej pracy magisterskiej. Z góry dziękuje i pozdrawiam.