Łukasz odpowiedział w temacie: Kupię kolano i stopę protezową
Witam ! Mam do sprzedania protezę firmy Otto Bock z elektrycznym kolanem C-Leg. W protezie chodziłem 6 Lat, w tym czasie była serwisowana przez cały ten okres. Mam pracę siedzącą więc proteza jest w dobrym stanie. Proteza z całym wyposażeniem: Kolano, ładowarka, pilot wraz z adapterem skrętnym i stopą. Mam technika który to ustawi i zamontuje, oczywiście dochodzi koszt zrobienia leja. Zapłaciłem za C-Lega 148.000 zł, sprzedam za 9.000. Zainteresowanych zapraszam do kontaktu. Tel 662-055-366. Pozdrawiam Łukasz !
Łukasz odpowiedział w temacie: Kupię kolano i stopę protezową
Witam ! Mam do sprzedania protezę firmy Otto Bock z elektrycznym kolanem C-Leg. W protezie chodziłem 6 Lat, w tym czasie była serwisowana przez cały ten okres. Mam pracę siedzącą więc proteza jest w dobrym stanie. Proteza z całym wyposażeniem: Kolano, ładowarka, pilot wraz z adapterem skrętnym i stopą. Mam technika który to ustawi i zamontuje, oczywiście dochodzi koszt zrobienia leja. Zapłaciłem za C-Lega 148.000 zł, sprzedam za 12.000. Zainteresowanych zapraszam do kontaktu. Tel 662-055-366. Pozdrawiam Łukasz !
astaret odpowiedział w temacie: Kupię kolano i stopę protezową
mam vari flex Evo 26 cm kategoria 6 komplet nowe pokrycie i skarpeta jak i mam vari flexa 28 cmw kategoria 9 sama stopa EVO za 2 tys a vari flex za 1200 pozdrawiam
Waldek stworzył temat: Kupię kolano i stopę protezową
Tak, jak w temacie. Kupię kolano protezowe hydrauliczne, elektroniczne. Potrzebuję również stopę lewą i prawą. Piszcie: bader1@vp.pl, lub dzwońcie 601648514