rycerz57 odpowiedział w temacie: Re: Nowa stopa Flex Foot Assure
kup sobie stope otto bock -tras cala zweglowa dobrze oddaje energie jest lekka dobrze sie choldzi i cena dobra moze wiesz kto z amputantow chcialby kolano rheo knee caly kpomplet z komputerkiem hp ipaq do samodzielnego programowania kolana 4 godz ladujesz a 48 godz chodzisz sprzedam z niewiejkie pieniadze dostalem nowszy model i to kolano moge odstapic kontakt tylko telef 660 106 370
odpowiedział w temacie: Re: Nowa stopa Flex Foot Assure
Ja chodzę na tej stopie od 4 lat, jestem aktywną osobą ( po amputacji obu podudzi). Powiem tak :pod górkę wchodzi sie super na tej stopie ale z górki jest już problem ( bardzo źle sie schodzi ).
tomek72 odpowiedział w temacie: Re: Nowa stopa Flex Foot Assure
Witam, mam do sprzedania dwie stopy - Flex Foot Assure, cat4, rozmiar28 i stpę Re-Flex VSP, cat6, rozmiar26. Zainteresowanych proszę o kontakt mail-owy. Pozdrawiam
marcco75 stworzył temat: Nowa stopa Flex Foot Assure
Hej Witam
Mozę ktoś z Was chodzi na tym modelu stopy? Ostatecznie ze względu na koszty zaproponowano mnie ten typ stopy.
Prowadzę średnii, umiarkowany tryb zycia, zwlaszcza ze mam podwójną amputacje, wiec nie chodzę zbyt dużo
Nie bardzo wiem czy sie zdecydować i jak sie na tym chodzi. Widziałem ulotkę , ale sie obawiam czy będzie spełniało swoje zadanie.
Zastanawiam sie czy nie jest lepsza stopa ESPRIT, ew moze sie jeszcze zdecydować na ECHELON lub na stope EPIRUS
Na razie nei chodziłem na żadnym z tych modeli, dopiero po wykonaniu nowego leja będę testował, ale generalnie chodzi mi o wytrzymałość i niezawodność. No i co wazne czy bardzo cenowo sie roznią te modele czy tez są w orientacyjnej podobnej cenie.
Pozdrawiam i dzieki