Forum

Poradniki do pobrania

Najtrudniejszy pierwszy krok już za nami

Więcej
2008/09/05 20:53 #7 przez sunnyleg
sunnyleg odpowiedział w temacie: Re: Najtrudniejszy pierwszy krok już za nami
Kochani,
dziękuję za środowe spotkanie - uważam, że i miłe, i twórcze, i dobre. Chyba wypada wierzyć, że kropla zawsze drąży skałę i przy determinacji niektórych z Was naprawdę parę ciekawych rzeczy uda się zrealizować:)

Tomku, nie ma co dziękować (aczkolwiek zawsze to sympatyczne:)) - przecież to nasze wspólne sprawy, więc zrobimy, co będziemy w stanie. Ja osobiście również:)

Pozdrawiam, Agnieszka

Codziennie zaczynam od nowa...
Temat został zablokowany.
Więcej
2008/09/05 16:59 #8 przez tomek
tomek odpowiedział w temacie: DRUGIE SPOTKANIE
Dnia 03.09.2008 w siedzibie firmy OrtoCentrum odbyło się drugie spotkanie grupy inicjatywnej osób deklarujących chęć założenia Stowarzyszenia.
Dołączyli do nas Jola.Agnieszka.Tadeusz i Darek a więc o 100% wzrosła liczba osób pragnacych czynnie stworzyć nasze stowarzyszenie.

Tematyka drugiego spotkania dotyczyła głównie omówieniu programu i założeń co my jako stowarzyszenie chcemy robić jak pomagać innym i jak docierać do nowych osób po amputacji, jak również do tych co amputację mieli już w odległym czasie.

Następnym punktem naszego spotkania było ustalenie statutu który właśnie powstaje i jak napisałem w poscie wyżej ,kto ma chęć zapoznania się z projektem proszę o wiadomość.

W związku ze zbliżającymi się Targami w Łodzi podjęliśmy temat zaprezentowania się podczas targów i rozpowszechnienia informacji o powstającym SOPAK ( taka jest propozycja nazwy stowarzyszenia). W czwartek reprezentować nas będzie Jola i Tomek W pozostałe dwa dni możemy liczyć tylko na pozostawienie ulotek na stoisku przyjaznej firmy , chyba że znajdą sie chętni by wspomóc nasze działania.
Zapraszam serdecznie chętnych.

Na koniec spotkania porozmawialiśmy o nękających nas problemach jak również na tematy luzne.
Następne spotkanie planowane jest około tygodnia po targach, dokładny termin spotkania ustalimy i podamy w przyszłym tygodniu.

Na tym forum chcę podziekować w imieniu wszystkich Stowarzyszeniu Culani
za wsparcie i pomoc w rozpowszechnianiu tworzącego sie naszego stowarzyszenia "SOPAK" jak również za wszystkie inne działania wspomagające nas.
Więcej
2008/09/05 06:24 #9 przez tomek
tomek odpowiedział w temacie: Nasza nazwa
Tworząc nasze stowarzyszenie należy pomyślec o nazwie .
Zbierając razem pierwsze litery tworzące skrót powstaje wyraz który brzmi SOPAK . Czyli Stowarzyszenie Osób Po Amputacji Kończyn. Proponuje aby powstały skrót stał sie naszą nazwą. To jest moja propozycja ale proszę o wasze nazwy, propozycje uwagi.
Drugą sprawą to nasz znak "logo" tu niemam jeszcze pomysłu może ktoś z was ma pomysł ?
Więcej
2008/09/04 19:17 #10 przez tomek
tomek odpowiedział w temacie: Re: Najtrudniejszy pierwszy krok już za nami
Dla celów stowarzyszenia powstał projekt statutu stowarzyszenia.
Jeżeli jest ktoś chętny by zapoznać się z nim zanim zostanie ogłoszony oficjalnie na stronie Amputowani, oraz zanim ukaze sie na sprzyjających mam forach wystarczy że do mnie napisze mejla tomalo1@op.pl lub na gg 10978237 i poda adres zwrotny.
Zapraszam wszystkich zainteresowanych do zapoznania sie ze statutem .oraz wyrażenia zdania i uwag na jego temat.
Więcej
2008/09/04 07:32 #11 przez jmwojt
jmwojt odpowiedział w temacie: organizacja stowarzyszenia
proszę osoby po amputacji mieszkające w ŁODZI o kontakt telefoniczny ze mną na nr601693400-srawa dotyczy możliwości zorganizowania stowarzyszenia konkretnie w dniach targów protetycznych potrzebni są ludzie którzy w czasie targów mogliby przy stoisku ortocentrum informować zwiedzających o tworzącym się stowarzyszeniu i zachęcac ich do uczestnictwa,będzie tam wystawiony proponowany statut jak i cele dzialania.sprawę uważam za pilną jan
Więcej
2008/09/03 19:09 #12 przez jmwojt
jmwojt odpowiedział w temacie: Re: Najtrudniejszy pierwszy krok już za nami
po kilku dniach nieobecności wróciłem na forum jan
  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to add attachements.
  • Not Allowed: to edit your message.
Czas generowania strony: 0.289 s.

Co nowego na stronie?

Ortocentrum

Wszystkie wizyty odbywają się po wcześniejszym umówieniu terminu.

ul. Hubala Dobrzańskiego 155

05-082 Babice Nowe

tel. +48 22 637 86 11

e-mail: info@ortocentrum.com.pl

UWAGA! Ten serwis używa cookies i podobnych technologii.

Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to.

Zrozumiałem
© 2015 Amputowani.pl. All Rights Reserved.
Designed By Fer Art