prawie codziennie zaglądam na stronę nie widzę nic na temat rocznicy powstania strony amputowani wydaje mi się że jakiś komentarz od administratorów powinien się ukazać,jakies podsumowanie,wiem mamy statystykę ona na bieżąco nas informuje o naszej dzialalności.ale to nie to samo może, ktoś się postara i zrobi podsumowanie.mnie nie wypada jestem na forum zbyt krótko jan
jmwojt stworzył temat: Zapraszamy na Targi Rehabilitacja 2008
Każdego roku ,we wrześniu spotykamy się w malowniczej Łodzi na Targach Sprzętu Rehabilitacyjnego \"Rehabilitacja”. Dla wszystkich osób , które na co dzień funkcjonują w protezach , jest to doskonała okazja ,żeby zapoznać się z nowościami pojawiającymi się na rynku protetycznym . W bieżącym roku już po raz XVI „Rehabilitacja” zgromadzi w halach wystawowych producentów sprzętu rehabilitacyjnego i dystrybutorów elementów do produkcji protez, dzięki czemu będziecie Państwo mogli porównać warunki współpracy jakie oferuję poszczególni wystawcy. Firma OrtoCentrum Sp zo.o w dniach od 25 -27 września, będzie oczekiwać na Waszą wizytę na stoisku numer 6 w pierwszym pawilonie. Jak co roku nasze grono specjalistów protetyków i rehabilitantów jest gotowe odpowiedzieć na wszystkie Państwa pytania . Do Zobaczenia w Łodzi Pozdrawiamy Zespół OrtoCentrum
bez echa minęł pierwsza rocznica(chyba się nie mylę) dzialania strony \"amputowani\" czekałem na jakieś podsumowanie działania forum-cisza.ja nie jestem upowazniony aby to czynić.powinni to zrobić ludzie którzy od samego początku działają na forum.mam nadzieję że to uczynią,liczę na to.pozdrawiam zwłaszcza pierwszych uzytkowników forum jan