Forum

Poradniki do pobrania

Zapraszamy na Targi Rehabilitacja 2008

Więcej
2008/08/30 12:16 #1 przez jmwojt
jmwojt odpowiedział w temacie: rocznica
prawie codziennie zaglądam na stronę nie widzę nic na temat rocznicy powstania strony amputowani wydaje mi się że jakiś komentarz od administratorów powinien się ukazać,jakies podsumowanie,wiem mamy statystykę ona na bieżąco nas informuje o naszej dzialalności.ale to nie to samo może, ktoś się postara i zrobi podsumowanie.mnie nie wypada jestem na forum zbyt krótko jan
Temat został zablokowany.
Więcej
2008/08/14 05:07 #2 przez jmwojt
jmwojt stworzył temat: Zapraszamy na Targi Rehabilitacja 2008

Każdego roku  ,we wrześniu  spotykamy się  w malowniczej Łodzi  na Targach Sprzętu Rehabilitacyjnego \"Rehabilitacja”. Dla wszystkich osób , które na co dzień funkcjonują w protezach , jest  to doskonała okazja   ,żeby zapoznać się z nowościami pojawiającymi się na rynku protetycznym .  W bieżącym roku  już po raz XVI  „Rehabilitacja”  zgromadzi  w halach wystawowych  producentów sprzętu rehabilitacyjnego  i  dystrybutorów  elementów do produkcji  protez, dzięki czemu  będziecie Państwo mogli porównać warunki współpracy  jakie oferuję poszczególni wystawcy. Firma OrtoCentrum Sp zo.o w dniach od 25 -27 września, będzie oczekiwać na Waszą  wizytę  na stoisku numer 6 w pierwszym  pawilonie. Jak co roku nasze grono specjalistów protetyków i rehabilitantów jest gotowe  odpowiedzieć  na  wszystkie Państwa pytania  . Do Zobaczenia w Łodzi            Pozdrawiamy Zespół OrtoCentrum    

bez echa minęł pierwsza rocznica(chyba się nie mylę) dzialania strony \"amputowani\" czekałem na jakieś podsumowanie działania forum-cisza.ja nie jestem upowazniony aby to czynić.powinni to zrobić ludzie którzy od samego początku działają na forum.mam nadzieję że to uczynią,liczę na to.pozdrawiam zwłaszcza pierwszych uzytkowników forum jan
Temat został zablokowany.
  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to add attachements.
  • Not Allowed: to edit your message.
Czas generowania strony: 0.270 s.

Co nowego na stronie?

Ortocentrum

Wszystkie wizyty odbywają się po wcześniejszym umówieniu terminu.

ul. Hubala Dobrzańskiego 155

05-082 Babice Nowe

tel. +48 22 637 86 11

e-mail: info@ortocentrum.com.pl

UWAGA! Ten serwis używa cookies i podobnych technologii.

Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to.

Zrozumiałem
© 2015 Amputowani.pl. All Rights Reserved.
Designed By Fer Art