magda w. odpowiedział w temacie: Re: Portal i forum.
hej,, ja jestem po amputacji na poziomie stawu Choparta. Protezowałam się w Konstancinie, w Stocerze i jestem bardzo zadowolona z protezy. Drugą nogę mam amputowaną na poziomie 1/3 dystalnej podudzia, a mimo to nikt nie zauważa, że mam protezy. Lekarze zalecali mi reamputację po Chopracie na poziom drugiej nogi, mówili, że będę bardzo kulała. Nie zdecydowałam się na to, stwierdziłam, że poczekam. I już 10 lat jest ok. Jeśli chcesz wiedzieć więcej, pisz na maila.
Witam
Mój mąż jest po amputacji na wysokości podudzia, mieszkamy w Warszawie obecnie będzie wykonywał tzw. protezę stałą , poszukujemy dobrego protetyka, który potrafi doradzić ,oboje jesteśmy zieloni, jesli chodzi o rodzaje stóp ,leji, a jenocześnie nie zdarłby z nas kasy.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie
Waldek odpowiedział w temacie: Re: Portal i forum.
Witam wszystkich serdecznie.
Poszukuję osoby po amputacji jednej lub obu kończyn dolnych, która byłaby zainteresowana uprawianiem żeglarstwa regatowego. Próbuję skompletowac załoge na nadchodzący sezon i brakuje mi załoganta(ki). Dobrze byłoby, gdyby osoba mieszkała na Mazurach lub na trasie z Włocławka do Giżycka, bądź z Kwidzyna do Giżycka. Gwarantuję dużo świetnej zabawy! Mój e-mail: bader1@vp.pl, gg: 2066460, tel: 601648514. Piszcie lub dzwońcie. Waldek