jmwojt odpowiedział w temacie: powolna agonia forum
przez jakis czas ze względu na stan zdrowia i sprawy techniczne-niesprawny komp rzadko odwiedzałem forum,ale nie wiele stracilem,poniewaz nic się na nim nie dzieje nie wiem dlaczego? przecież przybywają nowi uczestnicy,cos ich sklonilo do tego aby zaistniec na naszym forom.zastanawiam sie co jest przyczyną takiej sytuacji.nie wypaliło stowarzyszenie rozumie nie ma chętnych do jego prowadzenia i pracy w nim.byliby chetni i to wielu do korzystania z dobrodziejstw jakie daje takie stowarzyszenie wiem to chociazby po ilosci telefonów jakie w tej sprawie byly do mnie.jest takie chyba polskie przysłowie-same gołąbki nie wpadają do gąbki.tak i stowarzyszenie nie powstanie bez ludzi,którzy zechcą nie tylko brać ale i coś od siebie dać.sami widzicie stowarzyszenie"be".ale dlaczego forum tez! tego nie mogę zrozumiec,przecież tu w przeciwienstwie do stowarzyszenia nie trzeba nic od siebie dawać,nie trzeba płacić skladek ,gdzies przyjezdzać cos dla kogos robic.trzeba jedynie gdy się jest na forum coś napisać.a to chyba nie takie trudne.bez aktywnego uczestnictwa na forum, ono nie będzie miało racji bytu.umrze smiercia naturalną,wskażniki statystyczne na to wskazuja.mam nadzieję ze do tego nie dojdzie pozdrawiam wszystkich jan-proszę pomyślcie nad tym.
Za kilka dni bo 15-go pazdziernika rozpoczynaja sie najwieksze na swiecie targi dla ON w Düsseldorf w Nadreni-Westfalii. Targi potrwaja do soboty 18-go pazdziernika i sa otwarte dla szerokiej publicznosci przez wszystkie dni.
Tegoroczne Rehacare odbywa sie po raz 19-nasty.
Zglosilo sie ok. 800 wystawcow z 30 krajow, ktorzy wystawia w 7-miu halach Targow Düsseldorf.
Oczekuje sie (jak co roku) ok. 60.000 odwiedzajacych (ogromna czesc na wozkach, protezach itp.)
Z doswiadczenia - wspaniala atmosfera, mnostwo wrazen i informacji
Podaje ta informacje z mysla o o osobach odwiedzajacych ten portal a mieszkajacych niedaleko (polnocne Niemcy, Holandia, Belgia). Nie zapominajmy tez, ze istnieja tanie linie lotnicze (np. Wizzair latajacy do Dortmundu z kilku polskich miast).