sunnyleg odpowiedział w temacie: Re: chwila spokoju...
Bogusiu, tolerancja w sensie życzliwość to nieporozumienie... już o tym pisałam. Polecam lekturę Wikipedii
pl.wikipedia.org/wiki/Tolerancja
A poza tym zgadzam się z Maćkiem - sądzę, Janie, że wypowiedział myśli wielu osób tu zaglądających... Też trzeba to wziąć pod uwagę. Niektóre próby motywowania po prostu są nieskuteczne i trzeba je zweryfikować.
A wkręcanie tu spraw mniejszości seksualnych mnie osobiście po prostu zniechęciło - nie z powodu mniejszości lecz stosunku do nich... To tak, jak byśmy sami sobie strzelali w nieistniejące stopy:)
jmwojt odpowiedział w temacie: Re: chwila spokoju...
maciek, powiedziałeś A dopowiedz resztę. o co ci chodzi i kto wywiera na kogo presje? masz racje każdy pisze o sprawach które go interesuja i czuje potrzebę podzielenia z tym z innymi.pozdrawiam jan
Bogusia853 odpowiedział w temacie: Re: chwila spokoju...
Ok,moze nie precyzyjnie sformuowałesl mysl a ja cie zle zrozumiałam.Jesli poczułes sie dotknięty-wybacz .Dla mnie mozesz pisac kiedy chcesz i co chcesz,nie musisz "udzielac sie towarzysko".Miłego dnia.
maciek odpowiedział w temacie: Re: chwila spokoju...
Bogusia,
mam wrazenie, ze przeczytalas moj post dosyc pobieznie. Szkoda.
Pytasz Bogusia:
"... gdzie jest powiedziane ze nie można "pogadać" o tym jacy jestesmy,caego pragniemy,co nas cieszy? ... co z tego ze jestesmy ONkami-amputantami,czy tylko o tym mamy dywagować?"
Juz odpowiedzialem na to, piszac:
"To forum ma wedlug mnie pomagac. I tak jest ok.
Dla niektorych innych uzytkownikow stanowi tez platforme towarzyska. I tak jest tez ok.
Kazdy powinien traktowac to forum tak, jak sam to uwaza za stosowne."
Wedlug mnie, nikt nie powinien po prostu wywierac presji na innych, w jaki sposob maja z tego forum korzystac.
Natomiast na pytanie o zyczliwosc odpowien Ci prywatnie. Jak powiedzialem, nie stawiam pod znakiem zapytania ani osob ani ich intencji. Dlatego nie chce publicznie cytowac konkretnych wypowiedzi, ktore -wedlug mnie - nie sa ok.