krisj odpowiedział w temacie: Re: Nawiążę kontakt z protetykiem - Artykuły dla pacjentów
Witam.
Jestem rehablitantem i prace licencjacką pisałem na temat amputacji.
Prowadzę firmę w Bielsku-Białej razem ze wspólnikami gdzie wykonujemy protezy, łuski, gorsety. Pacjenci którzy do nas trafią zostają poinformowani o rahablitacji(bandażowaniu, hartowaniu kikuta, ćwiczeniach w warunkach domowych).Jeśli jest Pan zainteresowany prosimy o kontakt biuro@orto-beskid.pl lub telefonicznie 033-488-69-01
przecinek stworzył temat: Nawiążę kontakt z protetykiem - Artykuły dla pacjentów
Witam.
Jestem fizjoterapeutą z Bielska-Białej. Tworzę własnie stronę internetową dotyczącą fizjoterapii i mojej prywatnej praktyki. Chcę żeby znalażly się tam artykuły dla pacjentów(juz kilka własnych artykułów w dziale Neurologia mam).
Jak wiadomo os. która dowiaduje się,że będzie miała amputowaną kończynę jest trochę zagubiona. "Nie wie co się z czym je". Chce takim osobom przyblizyć temat protezowania dlatego chcę żeby na mojej stronie znalazły się artykuły dotyczące amputacji oraz protezowania.
Tutaj zgłaszam się z prośbą do protetyków którzy chcieliby podzielić się swoją wiedzą. na końcu artykułu znajdować się bedzie oczywiście imię i nazwisko autora(ewentualnie e-mail i nazwa firmy).
Proszę proteryków o kontakt.
Jestem zainteresowany również artykułami nt. dofinansowań dla os. niepełnosprawnych z PFRON-u oraz na temat ogólnie rozumianej ortopedii(łuski, gorsety, itp).