Poradniki do pobrania

Proteza nogi lewej

Więcej
2011/02/12 16:57 #1 przez marcinmolik
marcinmolik odpowiedział w temacie: proteza kończyny dolnej lewej
Witam.
Cieszę się że trafiają się jeszcze tacy bezinteresowni ludzie jak Pan. Jeżeli ta proteza jest jeszcze aktualna to proszę o kontakt tel 508 618 254 lub na e-maila marcinmolik@op.pl!!
Z góry dzięki. 10 stycznia miałem wypadek w wyniku którego amputowali mi lewą nogę powyżej kolana. Chcę jak najszybciej wrócić do w miarę normalnego życia ale to zależy od jakości protezy( czytaj ceny). Do bogatych niestety nie nalażę i nie stać mnie na protezę nawet średniej jakości. Może akurat "Pańską" protezę będę mógł jakoś wykożyastać.
Pozdrawiam i czekam na kontakt

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Więcej
2011/01/19 11:06 #2 przez grzegorz63
grzegorz63 odpowiedział w temacie: Re: Proteza nogi lewej
prosze o kontakt na nr telefonu 660 106 370 w sprawie protezy jestem zaiteresowany kupnem :->

Grzegorz

Więcej
2010/12/20 10:37 #3 przez Masterek
Masterek stworzył temat: Proteza nogi lewej
Witam wszystkich serdecznie. Na wstępie pragne wszystkich przeprosić jeżeli post nie jest w odpowiednim temacieale nie znalazłem lepszego :-( Sprawa wygląda tak. 4 miesiące temu ożeniłem się i zamieszkałem u żony. Mieszkał tam również partner babci mojej żony która miał amputowaną lewą nogę (od uda). Niestety :-D zmarł i proteza nogi zostala bo z całego zamieszania ponieważ jego córka chciała bardzo zabrać swojego ojca do siebie po śmierci i pochować go w swoim mieście noga oczywiście została u nas a nie przy nim . I teraz nie wiem co z tym zrobić szkoda mi jest wyrzucać tej nogi na śmietnik wolałbym oddać ją komuś albo sprzedać na symboliczną kwotę i kupić chłopu kwiaty na cmentarz chociaż. Nie znam się kompletnie na tym i nie wiem czy ktoś może skorzystać jeszcze z takiej nogi ale może ktoś podpowie co z tym zrobić może ktoś jest czymś takim zainteresowany. Pozdrawiam serdecznie i czekam na zainteresowanych. Dodam że proteza jest niemiecka ponieważ Pan pochodził z niemiec.

• Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to add attachements.
  • Not Allowed: to edit your message.
Czas generowania strony: 0.221 s.

Co nowego na stronie?

Ortocentrum

Wszystkie wizyty odbywają się po wcześniejszym umówieniu terminu.

ul. Hubala Dobrzańskiego 155

05-082 Babice Nowe

tel. +48 22 637 86 11

e-mail: info@ortocentrum.com.pl

UWAGA! Ten serwis używa cookies i podobnych technologii.

Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to.

Zrozumiałem
© 2015 Amputowani.pl. All Rights Reserved.
Designed By Fer Art