wielki75 stworzył temat: "oddam za darmo" protezę dla amputacji udowej
Witam
"oddam za darmo" jak w temacie protezę kończyny dolnej PRAWEJ (amputacja udowa). Proteza jest moja tzn zmieniłem na nową i ta leży. Z powodu innego zamocowania kikuta nie ma możliwości używania już jej dlatego "oddam za darmo" osobie która potrzebuje zaopatrzenia . Proteza jest modularna wiec można wykorzystać poszczególne elementy tzn. STOPA PRAWA, ADAPTER RUROWY (PYLON) KOLANO FIRMY streifender 3A 15 tu adres strony tej niemieckiej firmy
www.gmbh.streifeneder.de/
oraz ADAPTER DO PODWYŻSZENIA (krótki kikut) . pozostała część to mój lej i to jest już sprawa indywidualna i dostosowana dla każdego inaczej. Proteza prawa była dostosowana dla mnie czyli do wagi 100 kg + (mam 102), stopa jak już pisałem 46 wg mojej wiedzy moze byc mniejsza ale but mnie nie uciskał . Jeżeli ktoś potrzebuje te części dla siebie lub kogoś kto POTRZEBUJE a NIE PRZYPADKIEM NA SPRZEDAŻ . Ja kupiłem ta protezę ale skoro jej nie używam to chętnie oddam aby komuś pomóc dorobi lej i można jeszcze jakiś czas używać (używałem około 2 lat ). Mieszkam w okolicach GLIWIC wiec odbiór osobisty wskazany jak najbardziej lub wysyłka kurierem ( to trzeba opłacić samemu)
ZDJĘCIA PROTEZY ORAZ PYTANIA PROSZĘ KIEROWAĆ NA ADRES E-MAIL protezafree@poczta.fm