svietic odpowiedział w temacie: Re: Dwa lewe wysokie trampki Converse All Star rozmiar 43
Cześć Ula8200,
To temat nie nowy, już dawno poruszyłam go w tym samym temacie "Wszystkie inne sprawy". Temat postu " Wymiana zbędnego obuwia". I jak w tytule wcale nie myślałam o sprzedaży, oddam za darmo, ale niestety nie wiadomo dlaczego nie ma zainteresowania w tym procederze. Może to ze względu na jednak dużą różnorodność numeracji trudno dobrać odpowiednie... nie wiem.
ula8200 odpowiedział w temacie: Re: Dwa lewe wysokie trampki Converse All Star rozmiar 43
Fajny pomysł z tym sprzedawaniem jednego buta. Osobiście byłabym zainteresowana jakimiś damskimi, mogą być sportowe w roz.41-42.Niestety potrzebuję prawego buta. Może ktoś ma? Myślę, że wtym wątku można by dzielić się zakupami buta, którego nie potrzebujecie. Ja sama wyrzuciłam już kilka fajnych, markowych, nie bez żalu.
cejvark stworzył temat: Dwa lewe wysokie trampki Converse All Star rozmiar 43
Witam. Mam na zbyciu dwa nowe wysokie trampki Converse rozmiar 43. Jak na zdjęciach. Odstąpię oba za 100zł i przesyłkę już pokrywam ja. Normalnie w sklepie para butów kosztuje około dwóch stówek więc myślę, że warto