ula8200 odpowiedział w temacie: Re: Nasza Kawiarenka
Ok, poprawiłam, jutro mi ktoś zaniesie. nie dziękuj, bo lepiej, żeby pieniądze dotarly do kogoś konkretnego, a nie do osób anonimowych. Trzymam kciuki, abyś uzbierał na te protezy.
bodzio2 odpowiedział w temacie: Re: Nasza Kawiarenka
Witaj ULa8200 niewiem dlaczego ta pani Ci tego pita nie przyjęła?.
Napiszę Ci po kolei jak powinnaś zrobić:
1) W rubyce H tam gdzie jest Nr. KRS: - wpisujesz tylko numer KRS - fundacji tzn: 0000270809
2) W rubryce I poniżej tam gdzie pisze (cel szczegółowy 1%) - wpisujesz moje nazwisko z numerem subkonta tj. KRÓL,1023 i to już wszystko.
Jabyś wpisała sam nr. KRS to pieniądze dostanie cała fundacja, jeśli chcesz mi je przekazać to muśisz wpisać w rybryce (cel szczegółolwy) moje nazwisko i nr. subkonta tak jak wyżej.
Musisz sobie tylko wczwśniej obliczyć 1% z podatku należnego z pozycji 118 i wpisać sumę w rubrce 123 zaokrąglajac do pełnych dziesiątek groszy w dół. Bardzo Ci dziekuje za ewentualna pomoc, serdecznie pozdrawawiam.
ula8200 odpowiedział w temacie: Re: Nasza Kawiarenka
Bodzio, w piątek wypelniłam Pita,chciałam zrobić dla Ciebie konkretnie darowiznę i .......pani Pita nie przyjęła, ponieważ mogę w tej rubryczce napisać jedynie KRS, bez nazwiska i dodatkowego numeru, który podajesz. I teraz nie wiem, czy jak napiszę tylko KRS to te piniążki dotrą do Ciebie, czy ogónie do fudacji.Pita muszę przepisać. Pozdrawiam.