piotr33 odpowiedział w temacie: Re: protezownia dobra
chodze od ponad 30 lat o protezach nogi mam kolano c-leg z ladowarka wpelni sprawne moge odstapic za okolo 10000 zl zrobisz sobie lej i kupisz stope i msz super proteze za male pieniadze .protezownie ktora polecalbym wszystkim jest w siemianowicach sloskich progfesjolalna obsluhga .kontakt do mnie telefoniczny 515 858 150warto zadzwonic bo bardzo wiele wiem na temat protez konczyn dolnych pozdrawiam
ile mozna dać za zrobienie leja? mam kolano stopę elementy łączące , nawet kotwę laminacyjna:) potrzebny mi tylko lej, ile moze zarzadać protetyk?
chodze od ponad 30 lat o protezach nogi mam kolano c-leg z ladowarka wpelni sprawne moge odstapic za okolo 10000 zl zrobisz sobie lej i kupisz stope i msz super proteze za male pieniadze .protezownie ktora polecalbym wszystkim jest w siemianowicach sloskich progfesjolalna obsluhga .kontakt do mnie telefoniczny 515 858 150warto zadzwonic bo bardzo wiele wiem na temat protez konczyn dolnych pozdrawiam
crakersiak odpowiedział w temacie: Re: Poszukuje kliniki która wykona mi proteze w woj pomorskim
Witam nie jestem tutaj czesto jak by ktos potrzebowal pomocy prosze pisac na v_power@wp.pl chodze w protezie juz dwa lata i jestem bardzo zadowolny z pracy mojego protetyka pozdrawiam