dorasz3 odpowiedział w temacie: Re: Proteza wykonana przez PRO- ORTO Rzeszów- koszmarny wyrób
Witam i dziękuję za podpowiedzi.Już wniosłam sprawę do sądu o zadośćuczynienie, ponieważ przez pół roku byłam skazana na używanie tej protezy, ponieważ moją starą protezę w tym samym zakładzie zamiast naprawić po prostu mi ją całkowicie zdeformowali. Oddano mi protezę z ruszającą się stopą. Po założeniu mam wrażenie,że zaraz mi odpadnie.Zrobiłam ten film ku przestrodze dla innych,którzy by mieli zamiar korzystać z usług tej firmy. Urodziłam się prawie z protezą, bo chodzę od 2 roku życia i mam pojęcie jak powinna być pobierana miara i jak ustawia się stopę do lejka. Dlatego z całą odpowiedzialnością stwierdzam,że tam pracują partacze a nie fachowcy.W Kielcach robiłam protezę po tym koszmarze z Pro-Orto.Pozdrawiam wszystkich i mam nadzieję,że nie spotka Was to co mnie.
cycuss odpowiedział w temacie: Re: Proteza wykonana przez PRO- ORTO Rzeszów- koszmarny wyrób
skoro w Kielcach tak dobrze zrobili to po co było zmieniać ?
trzeba reklamować protezę i muszą poprawić tak żeby pacjent był zadowolony nie pot się wydaje kasę na protezę żeby leżała w szafie , ja bym zaraz reklamował i porycie bym chciał z twardej pianki .
pozdrawiam
dorasz3 odpowiedział w temacie: Re: Proteza wykonana przez PRO- ORTO Rzeszów- koszmarny wyrób
Proteza w całości źle wykonana, przede wszystkim źle połączona stopa z lejkiem i to jest widoczne,bo przecież nie ma się aż tak wysuniętej nogi do przodu, obcas nie 7 cm tylko zaledwie 4,5 cm, bo platforma ma 2,5 cm.Nawet jak założę pończochę to tej wady się przecież nie zniweluje.W całości proteza została źle wykonana i na niej nie chodzę.Uważam,że osoby tam wykonujące protezę nie mają pojęcia o profilowaniu protez i nie robią tego profesjonalnie. Starają się,ale to za mało,jeżeli nie ma się odpowiedniej wiedzy i wyobraźni.Dla porównania przesyłam zdjęcie protezy, o której nie tylko chodzę ale i biegam, wykonanej w Kielcach i również na wysoki obcas.
cycuss odpowiedział w temacie: Re: Proteza wykonana przez PRO- ORTO Rzeszów- koszmarny wyrób
A jaki jest problem z protezą bo na filmie widać tylko ze pianka się zdeformował pokrycie kosmetyczne po zatym stopa jest żele dobrana jak na wysokość obcasa bo jest ponad 7 cm dla tego proteza wygląda nie kosmetyczne do tego powinny być pończochy kosmetyce żeby ukryć wady piankowe bo bez pończoch pianka sam się łupi
pozdrawiam