Poradniki do pobrania

sprzedam proteze

Więcej
2009/06/06 16:00 #2 przez steven77
steven77 odpowiedział w temacie: Re: sprzedam proteze
tak szczerze to indywidualnie wykonany jest lej reszta to masowa produkcja nie widze problemu żeby od kogoś kupić stopę jeżeli jest ten sam rozmiar i waga, zamek do pinu, czy inne elementy fabryczne
Temat został zablokowany.
Więcej
2008/01/24 15:24 #3 przez maddraco
maddraco odpowiedział w temacie: Re: sprzedam proteze
z trudem powstrzymuję śmiech , nie mogę
" takie rzeczy to tylko w Polsce "

¤¤¤ TrOcHe WiNa TrOcHe WóDkI A zObaCzySz KrAsnOlódKi: ¤¤¤
  • marcin77777
  • marcin77777 Avatar
2008/01/23 14:23 #4 przez marcin77777
marcin77777 odpowiedział w temacie: Re: sprzedam proteze
Dodam tylko że każda proteza to niepowtarzalne dzieło zastepujące kończyne tylko osobie dla której została stworzona. Inna osoba próbujac ją nosić naraziłaby się co najwyzej na niszczenie własnego kregosłupa bedąc dalej sprawnosci niż przed jej założeniem...
W przypadku zachodnich elementów np. kolan , zdarza sie że ktoś (bedąc w pełni swiadomy braku jakichkolwiek gwarancji funkcjonowania) wykorzystuje je jako drugi użytkownik oczywiście wykonujac indywidualnie pozostałe cześci protezy. Pozostaje jednak pytanie kto podjąłby sie wykonania tego ? Ogólnie odradzam takich eksperymentów. Chyba lepiej chodzić w czymś gorszym ale sprawnym z gwarancją serwisowania aniżeli pozornie zaoszczędzić i nagle zostac z rozsypanym kolanem i brakiem perspektyw...
Więcej
2007/11/16 09:53 #5 przez okularnica
okularnica odpowiedział w temacie: Re: sprzedam proteze
Kilka razy udało mi się spotkać ogłoszenia o podobnej treści na allegro czy www.niepelnosprawni.info
Więcej
2007/11/16 08:39 #6 przez smakosz
smakosz odpowiedział w temacie: Małe sprostowanie i ostrzeżenie
Chciałbym się wypowiedzieć na temat zamieszczonego przez Ciebie ogłoszenia.
Po pierwsze jestem bardzo zaskoczony treścią :shock: gdyż jak wiadomo <<proteza jest przedmiotem indywidualnym>> więc w jaki sposób może ktoś z takiej protezy skorzystać i w niej chodzić :?: . W protezie został zamocowany kosz biodrowy zgodnie z kształtem i wymiarami twojego ciała. Wysokość protezy też jest zawsze indywidualna, długość podudzia oraz uda a co za tym idzie oś obrotu stawu kolanowego. Rozmiar i rodzaj stopy jak wiesz też jest dobierany do użytkownika protezy.
Po drugie osobiście uważam, że zakup takiej protezy i tego typu podobnych rzeczy jest po prostu totalną bzdurą i stratą pieniędzy.
Ty jako użytkownik protezy umieszczasz takie ogłoszenie??? Zastanów się - Czy ty byś od kogoś kupiła taką protezę - opierając się na takiej treści ogłoszenia??? Osobiście dla mnie to wielki przekręt i wprowadzanie nieświadomych "amputantów" w wielki błąd, a tekst o dalszym odsprzedaniu połozył mnie na łopatki :-/
CHCIAłBYM żEBY TEN POST BYł OSTRZEżENIEM DLA TYCH, KTóżY MYśLą O TAKICH ZAKUPACH
Zakup protezy nigdy nie odbywa się w internecie tylko w Zakładzie Ortopedycznym, który indywidualnie stworzy ją dla "ciebie"
P.S. na forum został już poruszony ten temat ( zakup protezy na all....) więc zachęcam do lektury
:mrgreen: pozdrawiam serdecznie wszystkich forowiczów :mrgreen:

technik ortopeda
www.ortocentrum.com.pl
Więcej
2007/11/15 19:22 #7 przez Optymistka
Optymistka stworzył temat: sprzedam proteze
Tak jak w temacie ...[glow=red:e56bbeec09]sprzedam protezę [/glow:e56bbeec09], najwazniejsze info to:
1.lewa kończyna dolna
2. wraz z koszem biodrowym
3.proteza ta jest zbudowana z polskich części.
4.Cena - 500 zł

Proteza jest nieuzywana, została zakładana zaledwie pare razy.

Jesli ktos jest zainteresowany kupnem to oczywiscie moge wysłać jej zdjecia na meila.

I jeszcze jedno... mysle ze ta proteza bedzie komus z Was służyć, a nie ktos ja kupi a potem sprzeda po wyzszej cenie ! - to sobie zastrzegam !!

"Nigdy nie rozmawiaj z głupkiem ...
Bo najpierw sprowadzi Cie do swojego poziomu ...
A potem pokona Cię swoim doświadczeniem..."
  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to add attachements.
  • Not Allowed: to edit your message.
Czas generowania strony: 0.299 s.

Co nowego na stronie?

Ortocentrum

Wszystkie wizyty odbywają się po wcześniejszym umówieniu terminu.

ul. Hubala Dobrzańskiego 155

05-082 Babice Nowe

tel. +48 22 637 86 11

e-mail: info@ortocentrum.com.pl

UWAGA! Ten serwis używa cookies i podobnych technologii.

Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to.

Zrozumiałem
© 2015 Amputowani.pl. All Rights Reserved.
Designed By Fer Art