Witam:)
Miło mi Was "poznać".
Przyznam, że z mieszanymi uczuciami obserwowałam powstawanie portalu, ale chyba jednak fajnie, że jesteście:)
Na "dzień dobry" mam pytanie i prośbę jednocześnie: czy dysponujecie jakimiś sprawdzonymi namiarami na firmy poza Polską, które prowadzą sprzedaż różnych skarpetek kikutowych? Niestety, okazuje się, że chyba nabyłam uczulenia na silikonowe otto-bocka - pierwsze, w których chodzenie naprawdę nie sprawiało mi problemu i mogłam żyć prawie bez ograniczeń... Muszę z nich zrezygnować i szybko znaleźć sensowny zamiennik. Znam ofertę w Polsce i obawiam się, że żadne z dostępnych nie spełnią swojej roli - potrzebuję grubych, bez silikonu, na kościsty kikut (krótki).
Jestem po powypadkowej amputacji obydwóch podudzi, mam sprawne kolana, jedna noga krótsza i bez większych wyamgań, ale ta krótsza jest bardzo wrażliwa, koścista, trudna. No i właśnie z tą drugą jest głównie problem, chociaż alergię mam na obydwóch.
Przejrzałam, co się dało, w googlach, jest parę sklepów internetowych - głównie napatoczyły mi się w USA i Kanadzie, ale oni sprzedają tylko na swoim terenie. Spróbuję przez znajomych, ale to wydłuży wszystko...
Może macie sprawdzone źródła i możecie coś podpowiedzieć w mojej desperacji?
Bo naprawdę jest kiepsko, już nie daję rady w tych, które mam...
Pozdrawiam.
S.
Codziennie zaczynam od nowa...