Robi odpowiedział w temacie: Re: NOWY ZAKŁAD ORTOPEDYCZNY W LUBLINIE!!!
Cześć ,też leczyłem się w zakładach ortopedycznych na Chodźki masz rację zostało to wszystko zlikwidowane.Ostatnio leczyłem się w zakładzie ortopedycznym Musi ul. Magnoliowa 2.Robili mi protezę podudzia i nie jestem do końca z niej zadowolony.Jestem bardzo aktywny więc protezę musiałem sam poprzerabiać .Pomimo moich modyfikacji nie jest to, to czego bym oczekiwał.Zastanawiam się czy nie zrobić nowego leja u Pana Leszka Kloszewskiego z Limanowej .oglądałem jego filmiki na youtube sam nie wiem co robić.
Łukasz74 odpowiedział w temacie: Nowy zakład w lublinie
Cześć masz rację, jest nowy zakład i pracują tam pracownicy,technicy z zakładów orto. na chodźki a dokładniej ten Pan co od zawsze robił tam protezy i młody chłopak ale też tam pracujący. OD zawsze robiłem tam protezy wiec nie wyobrażam sobie robić gdzie indziej. Mam nawet numer telefonu do nich. 815244551. Pozdrawiam
KRafał stworzył temat: NOWY ZAKŁAD ORTOPEDYCZNY W LUBLINIE!!!
Witam słyszałem, że jest nowy zakład ortopedyczny w LUBLINIE po tym jak zostały zlikwidowane ZAKŁADY ORTOPEDYCZNE NA CHODŹKI. Podobno są tam pracownicy ze starych zlikwidowanych zakładów. Może ktoś coś wie na ten temat? Proszę o odpowiedź. Pozdrawiam.