Forum

Poradniki do pobrania

dofinansowanie zakupu protezy

Więcej
2012/10/04 12:46 #1 przez lidi
lidi odpowiedział w temacie: Re: dofinansowanie zakupu protezy
To dla większości z nas duża kasa. Niestety nie mam już możliwości zapytania z jakiego miasta jest ten "fachowiec". Nie interesowało mnie to, bo ja pochodzę z innych stron i robię protezy u sprawdzonego protetyka.

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Więcej
2012/10/04 10:10 #2 przez piotr33
piotr33 odpowiedział w temacie: Re: dofinansowanie zakupu protezy

Dziś pokazano mi protezę, którą zrobił pacjentowi jakiś cwaniaczek ze Śląska. Jeszcze czegoś takiego nie widziałam, a chodzę na protezie wiele lat. Nawet za komuny robiono lepsze, a przynajmniej trwałe, bo to G... się rozsypało. Facet podobno ogłasza się w internecie, że robi tanio, szybko i miarę robi w domu u pacjenta. Bierze za swój koszmarek 7 tyś czyli całą refundację i to co daje pefron. Uważajcie na oszustów.

a moglabyś się dowiedzieć z jakiego miasta jest ten protetyk, ? bo nie chcialbym sam wpaśc w problemy, 7 tys to dla mnie dużo kasy

Więcej
2012/10/02 14:22 #3 przez lidi
lidi odpowiedział w temacie: Re: dofinansowanie zakupu protezy
Dziś pokazano mi protezę, którą zrobił pacjentowi jakiś cwaniaczek ze Śląska. Jeszcze czegoś takiego nie widziałam, a chodzę na protezie wiele lat. Nawet za komuny robiono lepsze, a przynajmniej trwałe, bo to G... się rozsypało. Facet podobno ogłasza się w internecie, że robi tanio, szybko i miarę robi w domu u pacjenta. Bierze za swój koszmarek 7 tyś czyli całą refundację i to co daje pefron. Uważajcie na oszustów.

Więcej
2012/09/29 11:51 #4 przez piotr33
korzystają z ludzkiej krzywdy! czlowiek zrobi wszystko , aby stanac na nogach...masz rację , lej jest najważniejszy w protezie . Ja nie mam jeszcze doświadczenia bo stracilem nogę w kwietniu i na razie zasuwam na tymczasowej protezie, nie mam kasy na protezę stałą po prostu...

Więcej
2012/09/27 17:26 #5 przez Siwy
Siwy odpowiedział w temacie: Re: dofinansowanie zakupu protezy
Słyszałem o 1%, mam mieszane odczucia, trudna sprawa. To chore skąd oni biorą takie cenny, samochód można kupić. Głównie chodzi o lej, żeby był dopasowany.

Więcej
2012/09/27 16:03 #6 przez piotr33
cześć Siwy, w konstancinie to już takie cwaniaczki są że głowa boli...te konowaly co obcięly mi nogę to chyba dolę od nich dostają , bo na silę mnie do konstancina kierowali...mam namiar na czlowieka który deklaruje sie że robi dobre protezy i niedrogo, ale te 2800 z NFZ to i tak za malo. drugie tyle dostaniesz z PFRON, no a resztę sam ,lub fundacja. Ja 2 miesiące temu podpisałem umowe z fundacją AVALON , ale jak na razie na moje subkonto żadne środki nie wpłyneły...liczę na 1 procent podatku po nowym roku

• Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to add attachements.
  • Not Allowed: to edit your message.
Czas generowania strony: 0.306 s.

Co nowego na stronie?

Ortocentrum

Wszystkie wizyty odbywają się po wcześniejszym umówieniu terminu.

ul. Hubala Dobrzańskiego 155

05-082 Babice Nowe

tel. +48 22 637 86 11

e-mail: info@ortocentrum.com.pl

UWAGA! Ten serwis używa cookies i podobnych technologii.

Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to.

Zrozumiałem
© 2015 Amputowani.pl. All Rights Reserved.
Designed By Fer Art