Poradniki do pobrania

WITAM

Więcej
2008/06/04 20:49 #2 przez okularnica
okularnica odpowiedział w temacie: Re: WITAM
Witam imienniczko ;)

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Więcej
2008/06/04 18:38 #3 przez iguana1964
iguana1964 odpowiedział w temacie: Re: WITAM
Witam serdecznie wszystkich Forumowiczow.Mam 43 lata , z inwalidztwem na ty jestem juz prawie 20 lat, ale dopiero teraz /po 40 -stce / zaczynam odczuwac jego skutki /urazowa amputacja prawego podudzia - wypadek w pracy na PKP/, moze dlatego,ze brakuje motywacji do dbania o siebie i nalozenie sie innych problemow zdrowotnych.Wychowalam dwoje dzieci sama , co prawda mam prawo jazdy ,ale zwyczajne nie stac mnie na utrzymani samochodu z niskiej renty.To tak krotko o sobie... :) Alicja

Więcej
2008/06/04 18:35 #4 przez iguana1964
iguana1964 odpowiedział w temacie: Re: WITAM
Witam serdecznie wszystkich Forumowiczow.Mam 43 lata , z inwalidztwem na ty jestem juz prawie 20 lat, ale dopiero teraz /po 40 -stce / zaczynam odczuwac jego skutki /urazowa amputacja prawego podudzia - wypadek w pracy na PKP/, moze dlatego,ze brakuje motywacji do dbania o siebie i nalozenie sie innych problemow zdrowotnych.Wychowalam dwoje dzieci sama , co prawda mam prawo jazdy ,ale zwyczajne nie stac mnie na jego utrzymanie.To tak krotko o sobie... :) Alicja

Więcej
2007/12/23 22:12 #5 przez greg
greg odpowiedział w temacie: Re: WITAM
Witaj Gniewko,
byc moze dla Ciebie Forum jest wystarczajace, ale nie musisz innym zamykac droge poniewaz na Forum wszyscy czytaja Twoje wypowiedzi.
Jestescie mlodymi osobami, ktore maja jeszcze sporo do zrobienia w swoim zyciu i jezeli nie chcecie byc czlonkami w klubie to Wasza sprawa.
Chcialbym tylko nadmienic ze mam 47 lat, zone i 3 dzieci, pracuje i jeszcze chce cos robic dla innych, tak ze zastanow sie czy nie warto byc razem we wlasnym gronie posrod osob naszego pokroju, osob ktorzy moga sie podzielic swoimi przezyciami i doswiadczeniami nie na Forum, ale spotykajac sie na wycieczkach, wczasach czy zabawach integracyjnych.
Wiesz jezeli wystarczajace jest dla Ciebie bycie na Forum to na IPON jest duzo osob gadatliwych i gadaja o wszystkim i niczym.
www.amputowani.pl - chyba wiesz ze ta wlasnie strona poswiecona jest takim osobom jak my, oraz zalozeniem wlasnie tej strony jest rowniez stworzenie klubow przyszpitalnych, aby dopomoc osobom przed jak i po amputacjach.
Nie wiem dlaczego w Polsce niepelnosprawni w wiekszosci tylko narzekaja ze np. nie ma dobrego podjazdu czy drzwi do windy sa za waskie.
Wlasnie dlatego daze do powstania Klubu (stowarzyszenia) dla osob po amputacjach poniewaz ja sam naleze do tej grupy.
"W jednosci jest Sila" - to tak zwana "Solidarnosc".
Pozdrawiam
Grzegorz

Więcej
2007/12/23 19:57 #6 przez GNIEWKO
GNIEWKO odpowiedział w temacie: Re: WITAM
Witaj greg. Popieram zdanie "martinka20" , forum -amputowani.pl- jest super i jak dla mnie wystarczające . Wesołych świąt

Siemanko!!!!

Więcej
2007/12/23 14:22 #7 przez greg
greg odpowiedział w temacie: Re: WITAM
Witam Cie Martinko, zazwyczaj na pocztku jak pisze do kogos to mowie czesc witaj lub cos w tym rodzaju.
Nie wiem o jaka rekalme Tobie chodzi, jezeli nalezysz do grona amputowanych to chyba powinnas byc zadowolona ze cos takiego sie dzieje i ze ktos taki jak ja chce zrobic cos porzytecznego wlasnie dla Ciebie i innych.
Wytlumacz mi moze poco jest to Forum na stronie www.amputowani.pl , z tego co zdazylem zauwazyc to rowniez celem tej strony jest zintegrowanie wlasnie takich osob jak ja i Ty.
Dlatego pisze moje posty w roznych dzialach, aby rowniez, jak i Ty, wszyscy mogli zapoznac sie tematyka, widzisz gdybym nie byl tym kim jestem nie podawalbym mojego e-maila czy numeru telefonu, a moze zdobedziesz sie na chwile odwagi i zadzwonisz do mnie, bedziemy moze mogli wyjasnic sobie kilka kwesti.

Poki co to zycze Ci zdrowych i wesolych Swiat

Pozdrawiam
Grzegorz
ps. co do odzewu na moja propozycje Klubu to jestes w bledzie, coraz wiecej mam zapytan

• Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to add attachements.
  • Not Allowed: to edit your message.
Czas generowania strony: 0.184 s.

Co nowego na stronie?

Ortocentrum

Wszystkie wizyty odbywają się po wcześniejszym umówieniu terminu.

ul. Hubala Dobrzańskiego 155

05-082 Babice Nowe

tel. +48 22 637 86 11

e-mail: info@ortocentrum.com.pl

UWAGA! Ten serwis używa cookies i podobnych technologii.

Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to.

Zrozumiałem
© 2015 Amputowani.pl. All Rights Reserved.
Designed By Fer Art