- Otrzymane podziękowania: 0
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
."bjorn21" napisał: Cześć . Mam do Was pytanie, miesiąc temu amputowali mojemu tacie nogę , kikut nie zagoił się jeszcze a tu przychodzi pisemko że tato ma odebrać protezę tymczasową do 4 lutego (pismo przyszło dzisiaj 01.02) . Nie ukrywam że zbiło mnie to z tropu (oni tam mają jakąś wróżkę która przewiduje terminy wygojenia ran wtf ?). Co ja mam teraz zrobić, branie czegoś co będzie leżeć i nikomu nie służyć mija się chyba z celem. Sprawy nie można też olać bo to wydłuży powrót to zdrowia taty, nie wiem jakieś odwołanie. Proszę o pomoc w tej sprawie i z góry dziękuje.
Domyślam się że mieliście już kontakt z jakimś zakładem ortopedycznym i mają państwa dane. Trudno mi jest wyjaśnić jakimi pobudkami ten zakład się kierował wysyłąjąc do Państwa tego typu zawiadomienie, może w celu przypomnienia, myślę że należy skontaktować się z nadawcą w celu wyjaśnienia.Cześć . Mam do Was pytanie, miesiąc temu amputowali mojemu tacie nogę , kikut nie zagoił się jeszcze a tu przychodzi pisemko że tato ma odebrać protezę tymczasową do 4 lutego (pismo przyszło dzisiaj 01.02) . Nie ukrywam że zbiło mnie to z tropu (oni tam mają jakąś wróżkę która przewiduje terminy wygojenia ran wtf ?). Co ja mam teraz zrobić, branie czegoś co będzie leżeć i nikomu nie służyć mija się chyba z celem. Sprawy nie można też olać bo to wydłuży powrót to zdrowia taty, nie wiem jakieś odwołanie. Proszę o pomoc w tej sprawie i z góry dziękuje.
Wszystkie wizyty odbywają się po wcześniejszym umówieniu terminu.
ul. Hubala Dobrzańskiego 155
05-082 Babice Nowe
tel. +48 22 637 86 11
e-mail: info@ortocentrum.com.pl
Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to.