piotr33 odpowiedział w temacie: Re: amputacja w udach
Nie odpisywałem , bo od kiedy poszedłem do pracy to nie mam czasu na nic:) jak miałem 2 nogi to tyle godzin nie pracowałem ) teraz nadrabiam rok siedzenia w domu :mrgreen: napisz do firmy Ortezis , to uczciwy człowiek , jesli nie bdzie umiał zrobic Ci protezy to nie bedzie próbował i i naciagał Cie na koszty. Nie uprawiam tu reklamy , gdyby ktoś próbował mi to zarzucic...
lechucure odpowiedział w temacie: Re: amputacja w udach
Widzę, że nikt Ci nie odpisuje, wiec postanowiłem napisać chociaż jestem w całkiem innej sytuacji bo ja chodzę w protezie podudzia. To czy da się u Ciebie zrobić protezy zależy w głównym stopniu od długości kikutów. Moim zdaniem powinieneś wybrać się gdzieś do dobrego protetyka i on oceni sytuację. Lekarzom się nie wierzy, czasami jak im coś odwali potrafią gadać nie stworzone rzeczy. Poszukaj uczciwego protetyka i umów się na wizytę, powtarzam uczciwego bo czasami ktoś na siłę może będzie chciał zrobić protezy, żeby tylko zarobić nie patrząc na Twoje dobro. Powodzenia.
jestem po amputacji obustronnej w udach (2012 rok), w szpitalu dowiedziałem się że mam małe szanse na protezy ponieważ mam bardzo krótkie kikuty, co o tym sądzicie? jest tu ktoś w podobnej sytuacji?