Ja protezuje się u Pana Leszka od 5 lat... super specjalista... nigdy nie na ciaga na kase w porównaniu do innych miejsc, korzysta ze wszystkich możliwych rozwiązań każdej firmy...
Mój porschak ....
Pozdrawiam
Ala
witam,
moim zdaniem wszystko zależy od indywidualnego charakteru osoby po amputacji. Z protetykiem jest jak z dentystą - nie każdy każdemu pasuje. W moim przypadku protezowanie u Kłoszewskiego przebiegło w miarę poprawnie. Oczywiście nie odbyło się bez poprawek, wymiany leja itp. Teraz chodzę bez najmniejszego problemu, lej jest dopasowany idealnie (nic nie gniecie, nic nie uwiera) a cały proces trwał prawie rok.
Trzeba pamiętać o dwóch rzeczach:
1 - jeśli nie wykorzysta Cie Kłoszewski zrobi to ktoś inny (protetyka to cichy szemrany a przede wszystkim zamknięty krąg - niczego nie da się dostać w prosty sposób, żaden protetyk nie myśli o pacjencie ale przede wszystkim o zyskach),
2 - nie dać się wykorzystać ( trzeba wiedzieć kiedy kończy się "protetyka" i pomoc a kiedy zaczynają się "własne interesy")
P.S.
ambitny21 - u kogo zrobiłeś proteze? było lepiej?
witam,
również miałem wątpliwą przyjemność spotkać sie z Panem Kłoszewskiem. Potwierdzam wydane kupe kasy, wiele poprawek i nic z tego nie wyszło. Pan Kłoszewski pięknie mówi, obiecuje i nic więcej. Odradzam stanowczo