oneblueleg odpowiedział w temacie: Re: Osoby deklarujące chęć współpracy przy zakładaniu stowarzysz
Dopisuje sie goraco do pomocy dla stowarzyszenia, jestem z warszawy , do kogo sie mam zgłosic zeby zacząc działć, mam co najmniej trzech amputowanych kolegów z Warszawy które chetnie dołaczą. Mój telefon : 889 785 673
tomek odpowiedział w temacie: Re: Osoby deklarujące chęć współpracy przy zakładaniu stowarzysz
Witam ponownie po długiej nieobecnosci tu na forum. Jeżeli jeszcze są wogóle chetni aby cos w tym kierunku zrobic - myslę że przez tak długi okres to mało, a właściwie znikoma ilość tu wpisała chęć aby powstało stowarzyszenie, wynika z tego że chyba sie nie uda ?
jmwojt odpowiedział w temacie: Re: Osoby deklarujące chęć współpracy przy zakładaniu stowarzysz
kaasiat,niestety z braku chętnych do pracy i nie możnosci zebrania 15 osób w jednym czasie i miejscu nie powstalo stowarzyszenie,chociaz wielu chciałoby z stowarzyszenia korzystać.Moze ty masz jakis pomysł aby zmobilizować ludzi i ruszyc z miejsca.Pozdrawiam jan :cry:
jestem nowa, wlasciwie pierwszy dzien na tym forum, zainteresowala mnie informacja o stowarzyszeniu, ostatnie posty z tego, co widze sa dosc stare. jaki jest los tego stowarzyszenia?