Rewelacyjny pomysł z tym kacikiem fotograficznym !
Pochwale się - ja tez jestem uzależniony w jakimś stopniu od fotografowania. Nie brałem nigdy udziału w zadnych konkursach ale kto wie, może kiedyś ?
Moimi ulubionymi obiektami są zamczyska i natura ale tak na prawdę fotografuję wszystko co mnie zainteresuje i wszędzie gdzie tylko nie zapomnę zabrać aparatu
Poczawszy od grzybobrania, przez letnie wypady , plażowych , własnoręcznie wykonanych zamkach kończąc
Nie mam pod ręką zdjęć jakimi chciałbym się pochwalic ale wrzucę małą próbkę tego co mnie kręci. Może i Wam się spodoba ?
No niestety... nie zobaczycie bo wyskakuje mi "Błąd wysyłania załącznika" Użyłem już 3 z dozwolonych formatów i nic... Może innym razem. A swoja droga proszę o podpowiedź co może powodować mi takie problemy ??? Wydawało mi się że jestem dostatecznie mądry aby to zrobić - niestety
Super pomysł! Ja od niedawna interesuję się fotografią, wzięłam nawet udział w bezpłatnym kursie internetowym. Z osoby "całkiem zielonej" stałam się osobą która wie już wiele więcej, ale ciągle mi tej wiedzy mało, mało i mało