Klikasz przycisk img w pasku narzędzi nad oknem wpisywanej wiadomości tutaj na forum
i wklejasz link pobrany z tamtej strony, ostatni ze wszystkich jakie sie wyświetlą.
Gdy odpowiadasz najedź kursorem na kążdy przycisk (belka nad okienkiem),
a dowiesz się do czego który służy, do tego nie trzeba być informatykiem :mrgreen:
Ps. Del Pietro , skoro Tobie sie udało - napisz jak tego dokonałeś ?
Wyślij fotkę
TUTAJ
a później kliknij "Img"
i wklej tam pozyskany link - powinno zadziałać :mrgreen:
Witam DelPietro !
Owszem, napisałeś, wszystko się zgadza. Otworzyłem tą stronkę, załadowałem zdjęcie, nawet pojawiło się kilka linków, tylko ani widu ani słychu po opcji "img" do klikniecia o której piszesz... Stąd moja ponowna prośba. Może dokładniej wyjasnij co miałes na myśli z tym "img" albo podsuń inną metodę. Nie jestem informatykiem i być może to ja się gubię ale naprawdę nie odnalazłem absolutnie żadnego "img". Próbowałem jeszcze zminiaturyzowany obraz zapisać jako: i tu używałem wspominanych wcześniej formatów bez skutku.
Pozdrawiam
Wielka prośba do moderatora tej strony. Pomimo tego że wymienionych jest cały szereg formatów zdjęć które powinny się bez problemu ładować (gif jpeg jpg png tga tif) - nie wchodzi połowa z nich (bo tyle sprawdziłem). Przydałaby się pomoc dla osób takich jak ja, które chcą coś wrzucić a z jakiegoś powodu nie mogą...
A byłoby co oglądać !
Pozdrawiam
marcin77777
Przecież powyżej napisałem jak wrzucić fotkę, czy innego gifa :-?
Wielka prośba do moderatora tej strony. Pomimo tego że wymienionych jest cały szereg formatów zdjęć które powinny się bez problemu ładować (gif jpeg jpg png tga tif) - nie wchodzi połowa z nich (bo tyle sprawdziłem). Przydałaby się pomoc dla osób takich jak ja, które chcą coś wrzucić a z jakiegoś powodu nie mogą...
A byłoby co oglądać !
Pozdrawiam
marcin77777