- Otrzymane podziękowania: 0
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
Zgadza się ja na zwyklej mechanicznej , w dodatku jedna oś , chodzę prawie plynnie , no może ostatnio , trochę gorzej bo lej mam juz do wymiany , no ale fachman protetyk z wawki powiedział że to moje kolano jest nic nie warte , bo sam je kupiłem , a nie od niego:) i jeszcze jedno : otto bock nie jedyna firmą na swiecie która robi elementy protez !!! ciekawi mnie jaka marżę sobie licza protetycy...bo handlarze to wiem , mam konto na ebay:) wiekszośc części z drugiej ręki jest z usa i niemiec.Hieny juz sie odezwaly:
Jak zwykle przy takich „ofertach” nowy forumowicz i jego pierwszy postCo do protezy to mogę polecić naprawdę dobrą i niedrogą z warszawy.jak chcesz szczegóły to zadzwoń 501650464. Podam ci wszystkie namiary i powiem gdzie i jak załatwiać refundację.
Mario, wez pod uwage to, co napisal @wlodek - na kupno protezy masz jeszcze czas. Nie reaguj na razie na propozycje handlarzy.
@lidi ma racje, wykorzystajcie oboje (Twoj tata i Ty) pomoc psychologa.
My wszyscy (amputowani) przechodzilismy trudne chwile, ale one mijaja. Pokaz tacie, ze z proteza mozna funkcjonowac, ale na to trzeba czasu i cierpliwosci. Na youtube znajdziesz sporo filmow, ktore Twego tate moglyby podbudowac, jak chocby ten, faceta po piecdziesiatce:
I nie pozwol wmowic tacie, ze ten facet na filmie chodzi dlatego tak dobrze, bo ma droga proteze. Znam go osobiscie. Ze zwykla mechaniczna proteza chodzil niemal tak samo dobrze.
Trzymaj sie. Jak widzisz po odzewie forumowiczow – nie jestes sama.
m.
Jak zwykle przy takich „ofertach” nowy forumowicz i jego pierwszy postCo do protezy to mogę polecić naprawdę dobrą i niedrogą z warszawy.jak chcesz szczegóły to zadzwoń 501650464. Podam ci wszystkie namiary i powiem gdzie i jak załatwiać refundację.
Wszystkie wizyty odbywają się po wcześniejszym umówieniu terminu.
ul. Hubala Dobrzańskiego 155
05-082 Babice Nowe
tel. +48 22 637 86 11
e-mail: info@ortocentrum.com.pl
Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to.