ambitny21 odpowiedział w temacie: Protezownie godne i niegodne polecenia
Witam, tak jak pisał poprzednik również polecam firmę Mark Protetik z Konstancina. Profesjonalne podejście do pacjenta, idealnie dopasowana proteza, przed wyborem ostatecznej protezy możliwość przetestowania różnych elementów. Swoją drogą sam fakt bardzo dużej ilość pacjentów którzy u nich wykonują protezy(widziałem nie raz) o czymś świadczy. Pozdrawiam
cycuss odpowiedział w temacie: Re: Protezownie godne i niegodne polecenia
Witam
Nie zauważyłem jest pokrycie ładnie wygląda tylko jak długo wytrzyma stopa bo nie jest zalecane bieganie na niej i pytanie co z ewentualnymi poprawkami co z tym skinergy czy jest to zdejmowane imitacja skóry
Comatusapiens odpowiedział w temacie: Re: Protezownie godne i niegodne polecenia
gregorius,
W okolicach Warszawy, fajnym zakładem protetycznym jest Mark Protetik.
Niestety nie mam doświadczenia co do protez poniżej kolana, ale ostatnio robiłem lej udowy. Obsługa była profesjonalna, fachowcy (w pełnym tego słowa znaczeniu) życzliwi i nad wyraz sprawni, zaś efektem jest tak rewelacyjne dopasowanie leja, że mam wrażenie chodzenia na własnej nodze . Wreszcie chodzę wygodnie, sprawnie i po całym dniu intensywnego chodzenia nie mam żadnego obtarcia!
W międzyczasie miary, przymiarki i odbioru widziałem kilka osób na protezach podudzia. Nie wiem jakie były ich odczucia wewnętrzne, ale się uśmiechali i szli bardzo ładnie. Negatywnych reakcji podczas pobytów nie zarejestrowałem .