Witam,
Mając na uwadze wymagania jakie nam stawiają nasi potencjalni klienci oraz użytkownicy naszych protez dbamy zawsze o właściwe i przejrzyste relacje z nimi. W trosce o dobro firmy oraz nasze – właścicieli Orto Partner z niepokojem zapoznałem się z Pani wpisem na forum.
Do konfrontacji na forum zdopingował mnie administrator portalu, ponieważ nie chciałem bez jego zgody uczestniczyć w dyskusji. Z tego też powodu otrzymała Pani w ubiegłym tygodniu mail w przedmiotowej sprawie.
Z nadzieją oczekiwałem konkretów co do Pani uwag, dlatego też nie podejmowałem dalszych kroków na forum.
Niestety bez efektów.
W swoim pierwszym wpisie napisała Pani: „Rozpoczynając ten wątek, chciałam podzielić się z wami swoimi doświadczeniami - tymi bezpośrednimi jak i zebranymi od innych osób…” z którego wynika,
iż miała Pani kontakt z naszą firmą.
Każdy potencjalny klient, który się do nas zgłasza, otrzymuje ankietę, w której może wyrazić swoje uwagi. Celem naszej działalności jest obsługa Pacjentów, zgodnie z standardami światowymi. Poświęcamy każdej osobie zainteresowanej uwagę i czas niezbędny do wyjaśnienia różnych kwestii, nie tylko związanych z protezowaniem ale również z rehabilitacją i szeroko rozumianą administracją. Kompleksowa wiedza oraz rzetelna obsługa osób zainteresowanych protezowaniem, motywuje nas do permanentnego podnoszenia naszych kwalifikacji. Zawsze przedstawiamy sprawę protezowania jako proces mający za sobą różnego rodzaju konsekwencje (plusy i minusy). Nie ma złotego środka i każdy z potencjalnych Klientów- Użytkowników naszych produktów otrzymuje takową informację. Kolejne uwagi dotyczące sfery ekonomicznej nie odnoszą się do nas jako producentów czy usługodawców. Wprowadzamy nowoczesne technologie, które niestety nie mają przełożenie na refundację NFZ. Każda działalność gospodarcza oparta jest na ekonomii, bez której nie ma możliwości rozwoju i poprawy jakości życia we wszystkich dziedzinach. Zawsze korzystamy i korzystaliśmy z produktów i materiałów sprawdzonych i certyfikowanych, które niestety mają swoją cenę.
W swoich kolejnych wpisach odnosi się Pani do naszych kompetencji, wiedzy oraz do doświadczenia zawodowego.
Niestety Pani komentarz nie ma nic wspólnego z prawdą, co mogę oczywiście udowodnić.
Na naszej stronie internetowej może się Pani zapoznać z fragmentem naszej wiedzy i podejściem do problematyki szeroko rozumianego zaopatrzenia ortopedycznego.
Dalsze polemizowanie z taką opinią uważam za bezpodstawne, dlatego też nie zamierzam dalej poruszać tego wątku.
Zawarte uwagi godzą w dobre imię właścicieli Orto Partner i są podstawą do zastosowania art. 212 kk Rozdział XXVII.
Osoby pragnące zweryfikować co jest zgodne z rzeczywistością zapraszam do kontaktu- dane na stronie
www.ortopartrner.pl
Pozdrawiam
Szymon Janicki
Orto Partner