aneczka37 odpowiedział w temacie: Re: NOWE WYSOKOŚCI DOFINANSOWAŃ Z PFRON
Witam wszystkich...
Z wielkim entuzjazmem przyjelam do wiadomosci ze pojawil sie program z dofinansowaniem zakupu nowych protez dla sob aktywie pracujacych po amputacjach.Ucieszylam sie tym bardziej ze jestem osoba pacujaca zawodowo 2o lat .Jestem po obustronnej amputacji podudzia.
Własnie dzisiaj wrócilam z Mopsu i dowiedzialam sie , ze jezeli ktos w ciagu 3 lat dostał dofinansowanie z PFRONU to pieniazki z programu Aktywny Samorzad , nie należa mu sie...jestem tym zbulwersowana, tak tez w moim przypadku, dostalam na dofinansownie (marne) protez 3 lata wstecz i nie kwalifikuje sie ....Wniosek zlożyłam i czekam? moze ktos z was ma podobna sytuacje?
piotr33 odpowiedział w temacie: Re: NOWE WYSOKOŚCI DOFINANSOWAŃ Z PFRON
ja na początku mialem zablokowany staw kolanowy , bo sie zwyczajnie bałem że mi sie zloży jak dam kroka:) ale dzis bym juz nie umiał na sztywnym chodzic ...mam proste kolano medi ofm2 , ale zprzyzwyczaiłem sie do niego i na innym pewno na początku xle bym sie czuł. dostałem w prezencie takie 3r15 , ale jakoś mi dziwnie sie chodzilo i z powrotem dokręciłem te medi...a za 20 tys to jakie to kolano? bo ja to tak widzę po sobie że kolano nie jest dla mnie tak istotne jak lej...