Forum

Poradniki do pobrania

NOWE WYSOKOŚCI DOFINANSOWAŃ Z PFRON

Więcej
2013/04/12 18:26 #19 przez jolciak
jolciak odpowiedział w temacie: Re: NOWE WYSOKOŚCI DOFINANSOWAŃ Z PFRON
W zeszlym roku miałam zrobionę proteze z dofinansowania plus swoje 10 tys.Wyszlo z tego tak ze proteza ma kolano sztywne z powodu czestych upadków i tak ma pozostać do czasu zakupu lepszego kolana ktore cenią 20 tys.Jestem przyzwyczajona do protezy z zablokowanyn kolanem bo to jest taka druga od7 lat ale tak wlasnie wyglada tanio.piotr33,

witam , wie ktoś coś na temat tych nowych dofinansowań ? jakos cicho na stronach PFRON, o PCPR nie będę nawet wspominal...

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Więcej
2013/03/25 09:48 #20 przez piotr33
piotr33 odpowiedział w temacie: Re: NOWE WYSOKOŚCI DOFINANSOWAŃ Z PFRON
wiesz kupa ludzi cwaniakowała i po prostu za łapówki dostawali renty , teraz zus broni sie rekami i nogami , i tym naprawdę chorym nie chcą dac

Więcej
2013/03/25 06:18 #21 przez lechucure
lechucure odpowiedział w temacie: Re: NOWE WYSOKOŚCI DOFINANSOWAŃ Z PFRON
No właśnie ja też mam znaczny i nie z ZUS, ale dożywotnio chyba nie mam co marzyc. Znam kilka osob które mają dożywotnio ale są po 60-tce a ja mam dopiero 40 i nie chcą dac. Z ZUSu to wiadomo pielęgnacyjne dadzą jak będziesz na wózku sparaliżowany, zacewnikowany i w pampersie to może by dali.

Więcej
2013/03/24 20:28 #22 przez piotr33
bez cudów , normalny lekarz orzecznik , a nie bydlę które czeka na parę złotych, ale nie wiem czy my sie dobrze rozumiemy, stopień niepelnosprawności mam znaczny , ale nie z zus. a zasiłek dostaję pielegnacyjny. grupy inwalidzkiej nie mam , narazie przynajmniej

Więcej
2013/03/24 18:58 #23 przez lechucure
lechucure odpowiedział w temacie: Re: NOWE WYSOKOŚCI DOFINANSOWAŃ Z PFRON
Jakim cudem dostałeś dożywotnio znaczny? Ja stawałem już kilka razy i najwięcej dostałem na 3 lata. Ostatnio tylko na rok i lekarka powiedziała, że daje mi tylko dlatego, że byłem świeżo po pobycie w szpitalu.

Więcej
2013/03/24 14:38 #24 przez piotr33
nawet jakk ktos jest z naszych w rządzie to siedzi cicho na dupie , bo ma dobra posadke , szkoda zdrowia na ten cały rząd , dzieci oddaja do domów dziecka a rząd kase na in vitro przeznacza...czy to nie jest chore?
Opieka spoleczna to też smieszne , przyznali mi dożywotnio....153złote, sto pięćdziesiąt trzy złote...nie wiem na co wydać :)) :evil: żaden z polityków nie widzi korzysci w tym ze jak wrócimy do roboty to przyniesiemy zyski w postaci choćby podatków , składek zus ...

• Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to add attachements.
  • Not Allowed: to edit your message.
Czas generowania strony: 0.167 s.

Co nowego na stronie?

Ortocentrum

Wszystkie wizyty odbywają się po wcześniejszym umówieniu terminu.

ul. Hubala Dobrzańskiego 155

05-082 Babice Nowe

tel. +48 22 637 86 11

e-mail: info@ortocentrum.com.pl

UWAGA! Ten serwis używa cookies i podobnych technologii.

Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to.

Zrozumiałem
© 2015 Amputowani.pl. All Rights Reserved.
Designed By Fer Art