henryk odpowiedział w temacie: Re: Podzielmy sie własnymi doświadczeniami
Cieszę się ,że moja propozycja znalazła pozytywny odbiór.Czekam na dalsze głosy no i konkretne ,pomocne nam wszystkim opisy różnych niekonwencjonalnych sposobów łagodzenia swoich problemów.Pozdrawiam.
tomek odpowiedział w temacie: Re: Podzielmy sie własnymi doświadczeniami
Witaj Henryk tu na forum , nadmuchiwanie powietrza na optarty kikut za pomocą szuszarki do włosów - powiem szczerze niepomyslałbym ze to pomaga i niewpadłbym na taki pomysł. Ja jestem nowicjuszem jako amputant a więc niespecjalnie mam sie czym pochwalic jeżeli chodzi o domowe sposoby.
Pozdrawiam
jmwojt odpowiedział w temacie: Re: Podzielmy sie własnymi doświadczeniami
henryku podoba mi się twoje wejście na forum.tak powinni startować nowo zalogowani.jesteś wyjątkiem.jeszcze gdybys słówko o sobie to byłoby ok .pozdrawiam jan.
henryk stworzył temat: Podzielmy sie własnymi doświadczeniami
Witam.Uważam,że kazdy z nas -amputowanych ma swoje własne sposoby i metody wynikające z konieczności zycie razem z protezą.Nikt lepiej od nas nie opracuje metody radzenia sobie z pewnym problemami.Każda metoda i sposob -zawsze jest przecież poparty doswiadczeniem i praktycznie sprawdzony.Mam na mysli przedstawianie w tym miejscu róznych,czasami moze banalnych sposobów, radzenia sobie i dzielenia sie z innymi swoimi "patentami'.Niech zebrane razem.....posłuża wszystkim zainteresowanym.I tu przykład.Zastosowanie zwykłej suszarki do włosów w ceu nadmuchu powietrza na otarte miejsca kikuta,itd....Pozdrawiam i zapraszam do wpisów.