Forum

Poradniki do pobrania

Podzielmy sie własnymi doświadczeniami

Więcej
2008/09/26 17:06 #7 przez ozonela
ozonela odpowiedział w temacie: Re: Podzielmy sie własnymi doświadczeniami
Dzisiaj skontaktowałam się z protetykiem. Jestem umówiona na poniedziałek. Powiedział, że poradzimy sobie z tym problemem! Dzięki za radę Henryku!

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Więcej
2008/09/26 12:20 #8 przez henryk
henryk odpowiedział w temacie: Re: Podzielmy sie własnymi doświadczeniami
Nie mam wysokiej amputacji,w zwiazku z tym lepiej poczekaj na radę kogoś kto z takim problemem juz miał do czynienia i jego rada napewno okaze sie cenna i pomocna.Ja w takim przypadku zabezpieczyłbym narażone miejsce ciała jakims opatrunkiem ,ewentualinie spróbował nałozyć (nakleić) opatrunek na uciskąjace miejsce protezy .Jeśli technicznie niczemu nie przeszkadzałoby wycięcie uciskającego protezy miejsca (oszlifowanie)to jest to najskuteczniejszy sposób.Pozdrtawiam.

Więcej
2008/09/25 21:08 #9 przez ozonela
ozonela odpowiedział w temacie: Re: Podzielmy sie własnymi doświadczeniami
Mam problem i to duży, przynajmniej dla mnie. Skończyłam rehabilitację i wróciłam do domu. Tam wszystko było w porządku, ale gdy poszłam na krótki spacer proteza tymczasowa obtarła mi krocze przy stronie zdrowej nogi. Czy w takim przypadku należy założyć jeszcze jedną skarpetę czy skontaktować się z protetykiem, żeby zeszlifował ten kawałek protezy, która obciera? W środku mam już wypełnienie, bo mi kikut schudł od momentu pobrania odlewu do przymiarki! Pozdrawiam!

Więcej
2008/09/08 11:21 #10 przez jmwojt
jmwojt odpowiedział w temacie: Re: Podzielmy sie własnymi doświadczeniami
funia! może masz rację trudno wytłumaczyć inaczej brak zainteresowania naszymi problemami.przecież chcielibyśmy wszyscy aby było nam lepiej .to może nastąpić wtedy gdy wszyscy będziemy tego chcieli,ja równiez jestem kiepski w te "klocki",ale probuję,jakoś mi wychodzi.mam nadzieję że tobie też coraz lepie będzie wychodziło pozdrawiam jan ;-)

Więcej
2008/09/07 21:26 #11 przez funiao1j
funiao1j odpowiedział w temacie: Re: Podzielmy sie własnymi doświadczeniami
A może wielu z odwiedzających forum ma taki problem jak Ja,nazywam siebie komputerowym analfabetą a jeśli chodzi o pisanie na klawiaturze to już kompletne fiasko.Wiem,pewnie ktoś zaraz powie że trening czyni mistrza,ale żeby trenować trzeba przede wszystkim chęci i jeszcze trochę wolnego a ja mam go tyle by czasem trochę poczytać co się dzieje na stronie i tyle.

Więcej
2008/08/28 10:52 #12 przez henryk
henryk odpowiedział w temacie: Re: Podzielmy sie własnymi doświadczeniami
Z człym szacunkiem..Tomku,jesteś niepoprawnym optymistą.Obym się mylił.....powodzenia.

• Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to add attachements.
  • Not Allowed: to edit your message.
Czas generowania strony: 0.499 s.

Co nowego na stronie?

Ortocentrum

Wszystkie wizyty odbywają się po wcześniejszym umówieniu terminu.

ul. Hubala Dobrzańskiego 155

05-082 Babice Nowe

tel. +48 22 637 86 11

e-mail: info@ortocentrum.com.pl

UWAGA! Ten serwis używa cookies i podobnych technologii.

Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to.

Zrozumiałem
© 2015 Amputowani.pl. All Rights Reserved.
Designed By Fer Art