Poradniki do pobrania

Depresja

Więcej
2009/03/31 11:55 #7 przez jmwojt
jmwojt odpowiedział w temacie: Re: Depresja
rober, tak to może być depresja,ale nie ulegaj jej,powinieneś mimo wszystko patrzyc optymistycznie w przyszłość.przed toba wiele wiele lat życia.pozdrawiam jan ;-)

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Więcej
2009/03/30 18:42 #8 przez Bogusia 853
Bogusia 853 odpowiedział w temacie: Re: Depresja
:( to znaczy,ze rok temu zacząłeś życie z innej perspektywy,inaczej.Popatrz moze tak,ze najgorszy rok masz za sobą,kolejne mogą być tylko lepsze.Pozdrawiam.

Więcej
2009/03/30 15:09 #9 przez rober
rober odpowiedział w temacie: Re: Depresja
Nie wiem czy to pasuje do tego tematu ale trudno. Dzisiaj mija okrągly rok od mojego wypadku. Rok temu o tej porze wychodzilem z domu do którego juz o wlasnych silach nie wrócilem. Z powodu nieobecności pozostalych domowników mialem dużo czasu na wspomnienia z tego dnia. I wlaśnie dziś dopadla mnie chyba taka mala depresja. Myślalem o pięknych chwilach mojego życia, o tym co by byl gdyby... Ale to chyba nie ma sensu. To tyle na temat mojej depresji. Pozdrawiam

Pozdrawiam Robert

Więcej
2009/01/27 15:11 #10 przez jmwojt
jmwojt odpowiedział w temacie: Re: Depresja
scotti, cieszę się,że tak odbierasz ten twój problem.ja również mam złe chwile.pomagam sobie podnieść nastrój np.wyjazdem na działkę.właśnie tak zrobiłem i jestem ,mam sporo pracy musze ogrzać dom,przynieść drzewa do kominka,ugotować posilki.tyle pracy to czlowiek zapomina o zlych sprawach,jest fajnie, świerze powietrze pozdrawiam jan

Więcej
2009/01/27 11:50 #11 przez scotti
scotti odpowiedział w temacie: Re: Depresja
Nie ulego watpliwosci, ze depresja nas dopada. Ba, nie tylko nas ON, ale wiekszosc spoleczenstwa. jmwojt - na ten temat duzo czytalem i tez korzystalem swego czasu z porad specjalisty,ale mysle, ze jestesmy grupa, ktora duzo laczy i mozemy porozmawiac tez na ten temat... Moze troche wyglada ten moj post jak "wolanie o pomoc", ale nie jest tak zle ;-) Wiem, ze te chwile mijaja i po smutku zdarza sie tez radosc. Bogusia 853 - niezly sposob aczkolwiek ta muzyka, ktora lubie w tych trudnych chwilach w rzeczywistosci jeszcze bardziej moglaby mnie zdolowac :-)
Pozdrawiam wszystkich i samych radosnych dni zycze

Więcej
2009/01/27 11:19 #12 przez Bogusia 853
Bogusia 853 odpowiedział w temacie: Re: Depresja
Każdy z nas miewa gorsze dni,ja je nazywam-niktami-tzn,nikt mnie nie kocha,nikt mnie nie lubi :-( .Bo czasem czujemy sie nie rozumiani,samotni,chociaż wkoło gwar.Niby znamy swoje ograniczenia fizyczne,to jednak żal...
Niektórzy twierdzą,ze kobiecie pomaga fryzjer,zakupy,nowy ciuch.Na mnie to nie działa,.Włączam wtedy spokojna muzyke np Vangelisa,czytam ksiązke,a najbardziej pomaga romowa z Dobrym Słuchaczem.
A jeżeli to depresja,to Jan ma rację,udaj sie do specjalisty,Na nic tu nasze rady.Pozdrawiam.

• Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to add attachements.
  • Not Allowed: to edit your message.
Czas generowania strony: 0.344 s.

Co nowego na stronie?

Ortocentrum

Wszystkie wizyty odbywają się po wcześniejszym umówieniu terminu.

ul. Hubala Dobrzańskiego 155

05-082 Babice Nowe

tel. +48 22 637 86 11

e-mail: info@ortocentrum.com.pl

UWAGA! Ten serwis używa cookies i podobnych technologii.

Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to.

Zrozumiałem
© 2015 Amputowani.pl. All Rights Reserved.
Designed By Fer Art