sunnyleg odpowiedział w temacie: Re: Idealny protetyk
Tak, w Mark Protetik można zostać kilka dni i dopasować protezę - aczkolwiek taka opcja istnieje od niedawna. Też polecam tę pracownię - aczkolwiek pamietajmy, że BAAAAARDZO DUŻO zależy naprawdę od nas samych: trzeba próbować samodzielnie lokalizować własne problemy (gdzie uwiera, co przeszkadza itd), głośno rozmawiać i wyjaśniać wszelkie wątpliwości z protetykiem, "marudzić", pytać. To nasze nogi i nikt nie wywróży super protezy dla każdego uniwersalnej. Czasami efekt jest natychmiastowy, lecz częściej udaje się po dobrych paru przymiarkach. Ale się udaje:)
a czy robiłeś u nich protezę, ja również słyszałam o nich pozytywne opinie, niestety ode mnie jest do Konstancina dośc daleko, ale jeśli rzeczywiście są dobrzy to warto pokonać by był kilkaset kilometrów, przeglądełam ich stronę, ale nie doczytałam się czy mają zaplecze z mozliwością powiedzym 2-3 dniowego pobytu aby dopasować protezę, jeśli wiesz coś na ten temat napisz, wiem że mozna zadzwonić i się zapytać, ale pozytywne opinie klientów sa o wiele bardziej zachecajacej niż najlepsza reklama