Poradniki do pobrania

Witam

Więcej
2011/04/15 07:47 #1 przez Piotrek
Piotrek odpowiedział w temacie: Re: Witam
Witam Cię

Też jestem po wypadku tylko że rolniczym i mam podobny zestaw. Kolano siednioosiowe ( total knee 2100) i stopa z włókna (Vari-Flex). Zestaw się ładnie sprawdza :)
Uprawiasz może Przemek jakiś sport ??

Pozdrawiam

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Więcej
2011/04/15 05:50 #2 przez PrzemekK
PrzemekK odpowiedział w temacie: Re: Witam
Witam wszystkich czytających i piszących.

Coś o mnie:
Jestem amputantem od 1994 roku. Stałem się nim w efekcie wypadku drogowego na motocyklu (byłem pasażerem).
Aktualnie śmigam na kolanie siedmioosiowym, stopa węglowa, lej na podciśnienie. Mam w planie zmienić lej na silikonowy.

Jestem z Krakowa.

Jak ktoś ma pytania to zapraszam ;)

Pozdrawiam

Przemek

amputacja = tuning optyczny ;)

Więcej
2011/01/05 10:33 #3 przez Bogusia853
Bogusia853 odpowiedział w temacie: Re: Witam
Nagasaki,zobacz,tu na tej stronie jest temat,amputowanych po nowotworze,założony przez Gniewka,zobacz,jest nas więcej w podobnej do Twojej sytuacji.Poczytaj,w kupie lepiej ;-) ,pozdrawiam.

Więcej
2010/12/29 12:39 #4 przez nagasaki
nagasaki odpowiedział w temacie: witam
Witam. Jestem na tym forum stosunkowo nową osoba. Zalogowałam się już dość dawno ale dopiero teraz mam odwage napisać. We wrześniu przeszłam amputację prawej nogi na wysokości 1/3 bliższej uda. Mam 25 lat. Amputacja była wynikiem choroby nowotworowej. Na chwilę obecną wracam do siebie i potrzebuje rad osób po amputacjach. Bo po prostu miewam chyba jak każdy gorsze chwile :/ także witam:)
Dodam tylko że jestem na etapie zbierania środków na protezę docelową, czekam na rehabilitację.
Pozdrawiam

Więcej
2010/10/12 15:47 #5 przez Bogusia853
Bogusia853 odpowiedział w temacie: Re: Witam
Cześć Mirek,z Twojej wypowiedzi bije wiele optymizmu i radosci,tak masz trzymac,nie warto sie poddawac,zobaczysz,ze bedziesz jeszcze tańczył i rowerem pojezdzisz.Czasem trzeba troche odwagi i samozaparcia a nade wszystko wiary we własne siły.Pozdrawiam.

Więcej
2010/08/23 20:40 #6 przez mirek
mirek odpowiedział w temacie: i po bolu
witam wszystkich na tym forum kiedys pisalem tutaj zeby otrzymac jakies wsparcie juz jestem po odjeciu operacja byla 2010-02/02 i wszystko wskazuje na to ze byla to mojajedynie sluszna decyzja ichcialbym goraco podziekowac Bogusi innym za slowa wsparciajuz chodze, jezdze samochodem i niewiem jak to by byly gdybym sie zdecydowal na dalsze leczenie ipobyt wszpitalu ,nie mam jeszcze stalej protezy gdyz kikut ciagle sie zmienia ale mimi to pozwala mi to na wiele zeczy moze to zbrzmi trywialnie ale ...jak przyjemnie jest sikac na stojaco,,,.mieszkam wsztokholmie ichcialbym przyjechac do Polski na jakies 2 tygodnie poodpoczywac jakies zabiegi moze moze spotkac innych ludzi zpolski czy ktos moze zna takie miejsce moze mozna cos takiego wykupic w konstancinie czy ktos Koledzy ma jakies informacje na ten temat bede wdzieczny za kazda informacje pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie chyba Bog natchnol kogogos ze jestescie i mozecie pomagac innym nawet slowem mirek

mirek

• Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to add attachements.
  • Not Allowed: to edit your message.
Czas generowania strony: 0.174 s.

Co nowego na stronie?

Ortocentrum

Wszystkie wizyty odbywają się po wcześniejszym umówieniu terminu.

ul. Hubala Dobrzańskiego 155

05-082 Babice Nowe

tel. +48 22 637 86 11

e-mail: info@ortocentrum.com.pl

UWAGA! Ten serwis używa cookies i podobnych technologii.

Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to.

Zrozumiałem
© 2015 Amputowani.pl. All Rights Reserved.
Designed By Fer Art