- Otrzymane podziękowania: 5

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Autor
						Autor

. odnosnie kwestii finansowych to postawisz kawe i ciastka , tyle mi wystarczy . znalazłem pewna chińska firmę która produkuje elementy protez ,żywcem skopiowane z markowych produktów, ceny oczywiście są o wiele niższe niż markowych części . Tylko jest jedno małe ale...musiałbym kupić hurtową ilość , negocjuję teraz możliwość sprzedaży detalicznej , dla siebie i moze jeszcze ktoś byłby chetny . Szkoda że nfz nie daje pieniędzy do reki:) mozna by sobie samemu poskładać . Pozostaje problem leja , ale to kwestia kilku prób
. odnosnie kwestii finansowych to postawisz kawe i ciastka , tyle mi wystarczy . znalazłem pewna chińska firmę która produkuje elementy protez ,żywcem skopiowane z markowych produktów, ceny oczywiście są o wiele niższe niż markowych części . Tylko jest jedno małe ale...musiałbym kupić hurtową ilość , negocjuję teraz możliwość sprzedaży detalicznej , dla siebie i moze jeszcze ktoś byłby chetny . Szkoda że nfz nie daje pieniędzy do reki:) mozna by sobie samemu poskładać . Pozostaje problem leja , ale to kwestia kilku prób  wiadro żywicy juz mam
 wiadro żywicy juz mam  pare worków gipsu też
 pare worków gipsu też  od poniedziałku czas na próby:::
 od poniedziałku czas na próby:::  jeśli ktoś ma sugestie to jestem na gg: 31716805
 jeśli ktoś ma sugestie to jestem na gg: 31716805	    Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Wszystkie wizyty odbywają się po wcześniejszym umówieniu terminu.
ul. Hubala Dobrzańskiego 155
05-082 Babice Nowe
tel. +48 22 637 86 11
e-mail: info@ortocentrum.com.pl
Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to.