iskierka69 odpowiedział w temacie: Re: Przywitanie
Witam. Jestem tu nowa. Mając 10 lat amputowali mi nogę na 1/4 podudzia. Problemów oprócz odparzeń to nie mam. Poruszam się samodzielnie ale do tego faktu że chodzę w protezie nie przyzwyczaję się nigdy. Całe życie wstydzę się że nie mam nogi i przeraża mnie fakt pokazywania że jestem w protezie. Przez to czuję się inna a na dodatek mam drugą nogę zagrożoną. Pozdrawiam:)
Chciałam uściślić temat temat. Mam pytanie do dziewczyn z okolic śląska. Co myslicie o protezowniach w Siemianowicach i Katowicach (carbon -protezy) chciałam poznac opinię
czarnulka24 odpowiedział w temacie: Re: Przywitanie
Witaj Anita. Ja jestem już po amputacji 3 tygodnie amputacja goleni... Na pewno każdy reaguje inaczej na taka sprawę. Warto jednak skorzystać z psychologa ponieważ napisałaś mama więc jest już troszkę starsza a na pewno taka pomoc jej się przyda. Trudno coś doradzić jak nie zna się dokładnej przyczyny amputacji. Myśleć pozytywnie to dodaje siły na dalszą walkę i drogę Pozdrawiam Serdecznie
czarnulka24 odpowiedział w temacie: Re: Przywitanie
Witaj Robert Dziękuję za odpowiedz. Może i masz rację , że można się do tego przygotować psychicznie. Myśli same biegają po głowie , lecz mam nadzieję , że dam rade Pozdrawiam Serdecznie