jestem po jednodniowym pobycie na targach-rozmach wielki.dużo ciekawych propozycji,chyba dla wszyskich ON w tym i dla nas amputowanych ,mozna było tam zapoznac sie z nowościami-wielką i bardzo drogą technikę nie dla przeciętnego amputanta.chociaż kilku spotkanych protetyków uwaza,że dobrze zrobiona prosta proteza też powinna spełniac swoją funkcję i być wygodną w codziennym użytkowaniu.spotkałem na jednym stoisku rózne pończoszki kikutowe w/g mnie w przystepnych cenach no i polski producent właśnie z łodzi. nie moę podać namiaru bo to forum nie po to utworzono aby reklamować produkty.może na innym forum może bedzie to mozliwe.pozdrawiam jan
Dużo informacji jest na stronie Interservis.pl. O ile dobrze kojarzę, to wstęp dla niepełnosprawnych jest bezpłatny, tylko musisz mieć ze sobą leitymację.
cieszę się tomku że będziesz,będzie okazja aby porozmawiać,trudno wszystko omówić na forum.pisze tak póżno ,nie mogę spać,duszno na sali,jest nas sześć osób,wszcyscy około65lat po amputacji.zachęcam ich do uczestnictwa w dyskusji na forum,oczywiście chętnie ,niestety nie mają komputerów.to dla nich bariera nie do pokonania.więc nie mogę ich zmobilizować do działnia chociaz widze u nich zainteresowanie.wydaje mi się ,ze gdyby powstało stowarzyszenie to można by było pozyskiwać nowych członków właśnie z posród takich osób,częsć z nich jest zagubionych,przestraszonych nie radzącym sobie z tym problemem-amputacji,aż sie prosi aby powstal wolontariat z pośród amputowanych, którzy pomogli by tym zagubionym przetwrać ten najtrudniejszy okres.moze ta nasza publiczna dyskusja zmobilizuje innych uczestników forum i zaczna działać,uaktywnią się mam taką nadzieję.pozdrawiam jan.