Poradniki do pobrania

TARGI W ŁODZI

Więcej
2008/09/26 18:08 #25 przez tomek
tomek odpowiedział w temacie: Re: TARGI W ŁODZI
Stoisko ortocentrum które nam urzyczyło miejsca
Temat został zablokowany.
Więcej
2008/09/26 17:58 #26 przez jmwojt
jmwojt odpowiedział w temacie: Re: TARGI W ŁODZI
jestem po jednodniowym pobycie na targach-rozmach wielki.dużo ciekawych propozycji,chyba dla wszyskich ON w tym i dla nas amputowanych ,mozna było tam zapoznac sie z nowościami-wielką i bardzo drogą technikę nie dla przeciętnego amputanta.chociaż kilku spotkanych protetyków uwaza,że dobrze zrobiona prosta proteza też powinna spełniac swoją funkcję i być wygodną w codziennym użytkowaniu.spotkałem na jednym stoisku rózne pończoszki kikutowe w/g mnie w przystepnych cenach no i polski producent właśnie z łodzi. nie moę podać namiaru bo to forum nie po to utworzono aby reklamować produkty.może na innym forum może bedzie to mozliwe.pozdrawiam jan
Więcej
2008/09/21 08:01 #27 przez Jolka
Jolka odpowiedział w temacie: Re: TARGI W ŁODZI
Dużo informacji jest na stronie Interservis.pl. O ile dobrze kojarzę, to wstęp dla niepełnosprawnych jest bezpłatny, tylko musisz mieć ze sobą leitymację.
Więcej
2008/09/21 07:17 #28 przez Marta
Marta odpowiedział w temacie: Re: TARGI W ŁODZI
Nigdy nie byłam na takich targach, ale teraz mam zamiar się wybrać. A czy orientujecie się, czy to jest płatne i jeśli tak, to ile kosztuje?
Więcej
2008/09/09 18:27 #29 przez tomek
tomek odpowiedział w temacie: Re: TARGI W ŁODZI
Jeżeli ktoś z forum wybiera sie na targi to zapraszam na pogaduszki przy stoisku ortocentrum bedę w czwartek.
Więcej
2008/08/01 21:35 #30 przez jmwojt
jmwojt odpowiedział w temacie: Re: TARGI W ŁODZI
cieszę się tomku że będziesz,będzie okazja aby porozmawiać,trudno wszystko omówić na forum.pisze tak póżno ,nie mogę spać,duszno na sali,jest nas sześć osób,wszcyscy około65lat po amputacji.zachęcam ich do uczestnictwa w dyskusji na forum,oczywiście chętnie ,niestety nie mają komputerów.to dla nich bariera nie do pokonania.więc nie mogę ich zmobilizować do działnia chociaz widze u nich zainteresowanie.wydaje mi się ,ze gdyby powstało stowarzyszenie to można by było pozyskiwać nowych członków właśnie z posród takich osób,częsć z nich jest zagubionych,przestraszonych nie radzącym sobie z tym problemem-amputacji,aż sie prosi aby powstal wolontariat z pośród amputowanych, którzy pomogli by tym zagubionym przetwrać ten najtrudniejszy okres.moze ta nasza publiczna dyskusja zmobilizuje innych uczestników forum i zaczna działać,uaktywnią się mam taką nadzieję.pozdrawiam jan.
  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to add attachements.
  • Not Allowed: to edit your message.
Czas generowania strony: 0.255 s.

Co nowego na stronie?

Ortocentrum

Wszystkie wizyty odbywają się po wcześniejszym umówieniu terminu.

ul. Hubala Dobrzańskiego 155

05-082 Babice Nowe

tel. +48 22 637 86 11

e-mail: info@ortocentrum.com.pl

UWAGA! Ten serwis używa cookies i podobnych technologii.

Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to.

Zrozumiałem
© 2015 Amputowani.pl. All Rights Reserved.
Designed By Fer Art