Optymistka odpowiedział w temacie: Re: Pielęgnacja skóry - Higiena kikuta i lejka protezowego
Ja sie nie spotkałam z jakimis stronami protez i ze jeszcze bedzie widniała na nich cena ...
Jak dzwonisz do Otto Bocka czy innej firmy to poproś do rozmowy protetyka, bo pani na recepcji przeciez nie musi wszystkiego wiedziec :-D
"Nigdy nie rozmawiaj z głupkiem ...
Bo najpierw sprowadzi Cie do swojego poziomu ...
A potem pokona Cię swoim doświadczeniem..."
Czy mozecie mi podac cene kosmetykow Otto Bocka ? Dzwonilam do Poznania, ale pani nie mogla mi udzielic informacji, bo nie znalam numeru kosmetyku (raptem sa az trzy lub zestaw). Wyslalam e-mail - cisza. W ogole mam dziwne wrazenie, ze gdy pyta sie o cene, dotyczy to rowniez czesci protez, to zaczyna sie krecenie...Moze macie jakies stronki na ktorych mozna znalesc ceny np kolan, takie dla orientacji. Niektorzy maja po kilkaset kilometrow do protetyka i troche glupio jechac taki kawal, zeby zapytac o cene.
maciek odpowiedział w temacie: Re: Pielęgnacja skóry - Higiena kikuta i lejka protezowego
Czesc Optymistko
Zawsze. Niezaleznie od pory roku i zupelnie niezaleznie od marki
W moim przypadku uzywam kosmetykow zawsze po zdjeciu protezy (wymyciu i zdezynfekowaniu kikuta), nigdy przed jej zalozeniem. Liner silikon´owy lepiej wowczas trzyma, a wszelkim otarciom najlepiej zapobiega dobrze dopasowany lej 8-)