Poradniki do pobrania

kiepska proteza

Więcej
2009/04/04 19:31 #19 przez rober
rober odpowiedział w temacie: Re: kiepska proteza
Panie Janie dziś już ten ból ustąpil. Już niedlugo będę robil proteze stalą, narazie taką zwyklą. Obawiam się tylko tego kolana otwartego, bo w tej zwyklej to w każdej chwili moglem ją sobie zablokować np. chodząc po schodach. Pewnie będzie trzeba uczyć się chodzić w niej od nowa, na początku z dwoma kulami potem z jedną. Mam nadzieję że u pana wszystko się uloży. Pozdrawiam Robert

Pozdrawiam Robert
Temat został zablokowany.
Więcej
2009/04/04 16:25 #20 przez jmwojt
jmwojt odpowiedział w temacie: Re: kiepska proteza
rober,ważne,że masz już sprawną protezę,wydaje mi się,że te bule są przejściowe kikut odzwyczaił się od leja.ale nie lekceważ bulu jeśli nie będzie ustępował to trzeba zasięgnąć porady ortopedy.ja nadal nie mogę chodzic w protezie kikut nadal nabrzmiały.czekam na tomografię i ocenę stanu przez lekarzy-do końca miesiąca mam nadzieję,że podejmą decyzje co dalej.pozdrawiam jan
Więcej
2009/04/03 18:15 #21 przez rober
Panie Janie czekalem dlugo bo najpierw musialem zalatwic transport a potem umówić się z protetykiem. Jak zalożylem proteze u protetyka to najpierw zlapal mnie skurcz a potem poczulem jakieś klucie w kikut. Dziś bylo już lepiej ale ten dziwny ból powracal co jakiś czas.

Pozdrawiam Robert
Więcej
2009/04/03 17:41 #22 przez jmwojt
rober, no i bardzo dobrze,tylko dlaczego tak długo na to czekałeś?jak ci sie chodzi? pozdrawiam jan :-)
Więcej
2009/04/03 12:52 #23 przez rober
Witam. Już mi naprawili protezke. Protetyk powiedzial że to w tych protezach normalne.

Pozdrawiam Robert
Więcej
2009/03/31 11:02 #24 przez jmwojt
Bogusia 853, dzięki za słowa otuchy.mój optymizm jakos odleciał.czarno widzę przyszłość,mimo to jeszcze całkiem się nie poddałem.rober, nie możesz tak zakładać bo będziesz w ciągłym stresie.pozdrawiam jan
  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to add attachements.
  • Not Allowed: to edit your message.
Czas generowania strony: 0.411 s.

Co nowego na stronie?

Ortocentrum

Wszystkie wizyty odbywają się po wcześniejszym umówieniu terminu.

ul. Hubala Dobrzańskiego 155

05-082 Babice Nowe

tel. +48 22 637 86 11

e-mail: info@ortocentrum.com.pl

UWAGA! Ten serwis używa cookies i podobnych technologii.

Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to.

Zrozumiałem
© 2015 Amputowani.pl. All Rights Reserved.
Designed By Fer Art