- Otrzymane podziękowania: 0
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
cześć nic sie nie przejmuj to się zagoi . ja też miałem taki problem i zaczołem panikować , ale na kontroli okazało sie że szwy wewnętrzne zle mi się rozpuszczją i to jest przyczyną ślimaczenia się blizny pooperacyjnej, żle toleruje twój organizm ten rodzaj szwów narka .zagoi się tylko troche cierpliwościprosze napiszcie mi kiedy powinien zagoic sie kikut, dzis mialam dostac pirwsza proteze a tu klops. Moj kikut przestal sie goic. Wczesniej byl ladniejszy niz teraz. Teraz rany na nowo sie otworzyly. Poza tym zaczal mnie bolec jak jestem w pozycji stojacej. Jestem po amputacji juz prawie 2 miesiace. Prosze napiszcie co mam robic zeby to sie wygoilo.
Jest mi bardzo ciezko.Nie moge pogodzic sie z tym ze nie mam nogi. wiem ze na swiecie jest wielu ludzi z taka sama tragedia ale wcale mi to nie pomaga. Boje sie ze przyjaciele i znajomi odwroca sie ode mnie i zostane sama.Wiecznie placze i uzalam sie nad soba choc bard.zo chce byc silna ale naprawde nie mam juz tej sily...
OK. Będę czekał...nie wiem czy zdaze do 14.30 wrocic od lekarza ale odezwe sie jak tylko bede w domq
Wszystkie wizyty odbywają się po wcześniejszym umówieniu terminu.
ul. Hubala Dobrzańskiego 155
05-082 Babice Nowe
tel. +48 22 637 86 11
e-mail: info@ortocentrum.com.pl
Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to.