Forum

Poradniki do pobrania

Czy proteza w pewnych sytuacjach jest dla Ciebie problemem ?

Więcej
2008/03/21 21:31 #1 przez okularnica
okularnica odpowiedział w temacie: Re: Czy proteza w pewnych sytuacjach jest dla Ciebie problemem ?
Ciepłego? Hm...w sercach tak, ale poza domem - br...... Mokrego dyngusu nam z pewnością nie zabraknie ;)

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Więcej
2008/03/19 23:46 #2 przez bart
bart odpowiedział w temacie: Re: Czy proteza w pewnych sytuacjach jest dla Ciebie problemem ?
a ja ide znow jutro na basen wymoczyc sie w chlorku z moimi kumplami i chodze w okresie letnim ciagle w szortach i klapkach. najbardziej to patrza zawsze maluchy ale nigdy nie smieja sie sa zaciekawione i pragna poznawac.ci co sie waszym zdaniem dziwnie patrza to tylko sie dziwnie patrza. podejdzcie i zapytajcie ich czy czca sie czegos dowiedziec a zobaczycie ze nie taki diabel straszny... pozdrawiam i wspanialego jajeczka ortaz cieplego nadchodzacego sezonu. Bart

Więcej
2008/03/07 20:22 #3 przez okularnica
okularnica odpowiedział w temacie: Re: Czy proteza w pewnych sytuacjach jest dla Ciebie problemem ?
Ja również :)

• DelPietro
  • DelPietro Avatar Autor
2008/03/07 00:05 #4 przez DelPietro
DelPietro odpowiedział w temacie: Re: Czy proteza w pewnych sytuacjach jest dla Ciebie problemem ?
Skarpetki na basen? A po co to?! To jakaś moda?!? :mrgreen:
Ja na basen śmigam bez skarpetek.

Więcej
2008/03/06 14:35 #5 przez GNIEWKO
GNIEWKO odpowiedział w temacie: Re: Czy proteza w pewnych sytuacjach jest dla Ciebie problemem ?
gdzie można kupić "skarpetki

Witam . Szukałem takich skarpet ale nigdzie nie znalazłem , chodzę na basen bez skarpet i myślę że by mi tylko przeszkadzały , a ludziska się przyzwyczaiły do mojego widoku bo bywam tam 2 razy w tygodniu. 8-) . Pozdrawiam

Siemanko!!!!

Więcej
2008/03/03 17:33 #6 przez magda w.
magda w. odpowiedział w temacie: Re: Czy proteza w pewnych sytuacjach jest dla Ciebie problemem ?
hej, gdzie można kupić "skarpetki" na kikuty do chodzenia na basen? wiem, że są takie specjalne, gdzieś je widziałam, tylko nie pamiętam gdzie:)

• Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to add attachements.
  • Not Allowed: to edit your message.
Czas generowania strony: 0.241 s.

Co nowego na stronie?

Ortocentrum

Wszystkie wizyty odbywają się po wcześniejszym umówieniu terminu.

ul. Hubala Dobrzańskiego 155

05-082 Babice Nowe

tel. +48 22 637 86 11

e-mail: info@ortocentrum.com.pl

UWAGA! Ten serwis używa cookies i podobnych technologii.

Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to.

Zrozumiałem
© 2015 Amputowani.pl. All Rights Reserved.
Designed By Fer Art