jmwojt odpowiedział w temacie: spotkanie przy "piwku"
proponuję zorganizować takie [shadow=darkred:82c212ad8f]spotkanie przy piwku i kominku [/shadow:82c212ad8f]u mnie na działce.jest ona oddalona od warszawy 50 km w kierunku na lublin,może wtedy uda nam sie zorganiować kworum i pchnąć sprawę utworzenia stowarzyszenia do przodu.oczywiscie termin musimy uzgodnić.musi byc pewny dojazd-droga przejezdna-05 km droga przez las.pozdrawiam jan
tomek, ok chociaz kiełbaska z ogniska z piwkiem na śniegu była by ciekawa.potem kominek i nalewka lub grzaniec!oczywiście wiosna tez może byc aktualne zaproszenie.ja pod koniec miesiaca mam zamiar pojechac na kilka dni.pozdrawiam jan :-D
tomek,jestem za tym.Ja na razie nie będę miał docinki,ortopeda radzi poczekac na wyniki leczena chemią.To potrwa 1/2 roku,problem,że muszę chodzić na tymczasówce.wyznacz termin.Moze zrobimy to u mnie na działce(jesli drogi nie zasypie.jan :-D
tomek, nie wydaje mi się aby ktoś to zrobil,zwlaszcza z nas uczestników forum przynajmniej w najbliższym czasie.Mamy tego dowód.Zrobia to za nas inni inne organizacje,chociażby te które upominają sie w rządzie o nasze prawa ON.pozdrawiam jan